Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czerwona sciana w kuchni jakie dodatki POMOCY

Polecane posty

Gość gość

planuje pomalowac na czerwono jedna sciane aby kuchnia nabrala wyrazistosci. jest to dosyc spora sciana na ktorej stoi stol z krzeslami. I teraz moj problem poniewaz chcialabym na niej cos powiesic, obrazek, napis? Sama nie wiem co by pasowalo. macie jakies pomysly? :)

Gość gość
obrazek z kwiatami

Gość gość
kwiaty odpadaja...nie moja bajka i nie pasuja...

Gość ugigig
Ja bym poszukała jakichś stylowych ramek, do których można wkładać coś trójwymiarowego i powiesiła np obrazek z ziarnami kolorowego pieprzu. Używałabym zielonego, głównie w wesoły trawiastym odcieniu,

Gość gość
Tylko gdzie takie ramki mozna znalezc? poza tym ja nie mam zdolnosci manualnych wiec boje sie katastrofy :) Myslalam zeby powiesic jakies 4 obrazki w formie kwadratu np. przypraw, owoców albo warzyw tylko nie wiem w jakiej tonacji do czerwonej sciany. Sciana ma byc w takim kolorze http://www.kuchenny.com.pl/zdjecie_0,280512sniezka2,5,28,985.htm

Gość gość
na allegro są fajne szablony do zrobienia albo w jakimś markiecie budowlanym mrówka itp np jakaś filiżanka z kawą i duży kwiat są różne rozmiary i fajnie wygląda mam sama czerwoną ścianę w pokoju i na niej dużę drzewo w białym kolorze fajnie odbija ię to wszystko

Gość gość
jakiego koloru masz meble, stół i krzesła?

Gość gość
meble mam koloru ciemna wiśnia calvados coś takiego

Gość gość
i czewona sciana? niespecjalnie sie skomponują;-( a czemu akurat czerwien bo ci sie kolor podoba czy uwazasz ze bedzie pasowało? moe lepiej do tego jakas oberzyna, bakłazan?

Gość gość
z tymi meblami to podszyw, meble mam biale,nowoczesne, stol z krzeslami jest drewniany jasny braz, zaraz wstawie foto

Gość gość
no bo juz myslalam;-) wiesz skoro to jest nowoczesne wnetrze moze lepiej nie pchac sie w czerwienie? jest tyle pieknych kolorow, moze jakas czern z bialymi akcentami nadasz wnetrzu elegancji

Gość gość
pokazesz to foto?

Gość gość
Wlasnie ta kuchnia jest zimna i zbyt elegancka juz :) Dlatego chcemy ja troche "rozweselic" zeby byla bardziej domowa. A moze jakis inny kolor na ta sciane? tak wygladaja meble kuchenne http://zapodaj.net/1675f715d5557.jpg.html

Gość gość
wydaje mi się że jeśli meble masz nowoczesne to kolor czerwony tej ściany będzie pasował jeśli dodasz jeszcze jakieś dodatki np coś czerwonego z firanką lub obrus cokolwiek

Gość gość
Co do szablonow to myslelismy tez nad tym, tylko ze moj maz nie chce np filizanki tylko wolalby np jakis napis...

Gość gość
Firanka odpada bo jest juz na niej roleta, ale mam na parapecie storczyki w czerwonych doniczkach :)

Gość gość
meble są piękne jeszcze z połyskiem i te kafelki pomiędzy czerwony i jakieś drobne dodadki firanka podkładki na stół i już jest ślicznie te meble mają w sobie tyle uroku że więcej im nie trzeba

Gość gość
a macie na tej ścianie co chcesz zrobić halogeny puszczone na tą ścianę ?

Gość gość
jakos nie widze czerwieni w tej kuchni moze kup takie litery z napisani home love itp i je pozawieszaj tak pod skosem albo czarne ramy i wasze ulubione foty w retro/

Gość szukam inspiracji
Halogenow nie mamy na tej scianie bo stoi obok niej stól i nad stolem sa trzy wiszace lampki, niestety nie mam zdjecia. Ale ogolnie kuchnia jest dobrze oswietlona.

Gość gość
albo wystarczy kupić jakiś fajny tryptyk duży i porozwieszać i to wszytko

Gość szukam inspiracji
Tryptyk i duze obrazy odpadaja bo kuchnia jest czesciowo otwarta na przedpokoj na ktorym wisi obraz i widac go z kuchni, wolalabym cos skromniejszego... Ramki fajny pomysl, ale juz widze mojego meza ktory stwierdzi ze nasze zdjecia to moga w salonie a nie w kuchni wisiec. Musze brac dwie strony pod uwage :) Nie upieram sie przy czerwonej scianie, ale pomyslalam ze przy bieli i szarosciach ktore dominuja w kuchni bedzie fajnie odbijac. A moze inny kolor? Tylko nie bez bo tym to juz wymiotuje ;)

Gość gość
wejdz na farby magnat oni mają ciekawe kolory i kreator wnętrz to popatrz fajne są też takie struktury dekoracyjne

Witam mam do sprzedania trochę ekskluzywnych luksusowych mebli / zestawów z wyższej klasy.
Sytuacja wygląda tak, że kiedyś miałem własną firme z ekskluzywnymi meblami i po jakimś czasie przestałem się tym zajmować z powodów osobistych.
Do tych czas je trzymałem w budynku który był w trakcie budowy/renowacji ( w dobrych warunkach oczywiście, zapakowane, brak wilgoci i tp. ) 
I właśnię nadszedł czas kiedy już bliżej końca i muszę je sprzedać.
Nie będę się zbytnio rozpisywać poprostu jeśli ktoś był by zainteresowany ich zakupem w linku poniżej podaję wam moją starą stronę, na której po przejściu do zakładki ''Produkty'' możecie se coś wybrać ( ceny do negocjacji ). Strona: dreamplace.pl

Przy większych zamówieniach / bądź zakupu wszystkiego będzie większa zniżka Wink 
Dostawa przez moją ekipe z montażem ( czas wysyłki około 3 dni ), bądz odbiór osobisty.

Link do strony - dreamplace.pl ( kontakty na stronie są nieaktualne !!! )
Także możecie mnie znaleźć na takich portalach jak - allegro bądz olx po wpisaniu frazy - Dream Place
Jeśli jesteś zainteresowany pisz najlepiej na Email - bDaniel32DS@gmail.com

Pozdrawiam, Daniel