Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważne pytanie dotyczące facebooka

Polecane posty

Gość gość

Proszę, wytłumaczcie mi czy gdy ktoś odrzuci zaproszenie do znajomych, to ten komunikat że odrzucił zaproszenie będzie się wyświetlać na moim profilu w dzienniku aktywności?? A także czy jak ktoś odrzucił zaproszenie to na jego profilu będzie się wyświetlać "Dodaj znajomego" albo "wysłano zaproszenia do grona znajomych" czy coś innego? Z góry dzięki za odp niedawno założyłam fb.

Gość gość
Bo miałam już takie akcje że już 3 dni ktoś nie potwierdził zaproszenia, a inne zostało zatwierdzone po 5 dniach, a jeszcze inne aż po 2 tygodniach

Gość gość
Czy wy w ogóle użytkujecie fejsa skoro nie wiecie tak podstawowych info dla zaawansowanych użytkowników? bo ja jestem początkująca w te klocki

Gość gość
nie bedzie sie wyswietlal

Gość gość
Dlaczego? A jaki będzie wtedy status na profilu tej osoby? "Wysłano zaproszenie do grona znajomych" czy "Dodaj znajomego"?

Gość gość
Czy doczekam się odp? Wszyscy pewnie macie konto więc znacie tą sytuacje z doświadczenia

Gość gość
Nie wiem ale zdaje mi sie że facebook nie ujawnia ostatnio tych informacji ale zapytaj innych bo nie jestem pewna

Gość gość
Nic się nie wyświetli, jak przyjmie to przyjmie i będzie w dzienniku aktywności na tablicy, jak odrzuci nic nie wyskakuje. Dalej masz "wysłano zapr do grona znajomych" nawet jak odrzucił. Musisz znowu anulować i znów wysłać zapr.

Gość gość
a tych działań że wysłałaś do kogoś zapr i ten ktoś odrzucił nie wyświetlają się na tablicach ani u Ciebie, ani u niego. Dopiero jak przyjmiecie zapr to będzie np. Malwina Stokrotka i Maciej Jakiśtam zostali znajomymi u Ciebie i u niego

Gość gość
Właśnie że nie, nie znacie się, jak odrzuci zaproszenie to wyświetla się status "dodaj znajomego" jak zignoruje zaproszenie to wyświetla się "wysłano zaproszenie do grona znajomych"

Gość gość
Ani na twoim ani na jego profilu nie będzie żadnej informacji o odrzuceniu zaproszenia, tylko on będzie mógł widzieć że takie zaproszenie było, ale jak je odrzuci, to ono się chowa, a dziennika aktywności nie może oglądać nikt poza właścicielem.

Gość gość
to prawda bo pamiętam jak wysłałam kiedyś jednej koleżance to po kilku dniach pisało znowu "dodaj znajomego" czyli odrzuciła zaproszenie a jak zignoruje to dalej jest "wysłano zaproszenie do grona znajomych" bo też tak miałam że było napisane tak z 5 dni a potem ta kolejna koleżanka zaakceptowała moje zaproszenie i pisało już w dzienniku aktywności ze zaproszenie zostało zaakceptowane

Gość gość
Ja to sam przetestowalenm zakladając konto oficjalne jak i nieoficjalne, no i wysłałem zaproszenie z jednego na drugie, zalogowałem się odrzuciłem. i pojawiła się UWAGA nieaktywna już opcja "Dodaj znajomego" , natomiast chwile potem wyslałem zaproszenie z drugiego konta na pierwsze, zalogowałem się na pierwsze odrzuciłem i wyświetla sie UWAGA aktywna opcja "dodaj znajomego" to z czego to wynika???

Gość gość
chciałeś przechytrzyć facebooka, on przechytrzył ciebie

Gość gość
Zaraz mnie szlag trafi!!!troche inny problem ale w temacie...pomozcie...wyslalam zaproszenie kilkakrotnie do jednej osoby..w sensie na profilu..zaraz przeskoczylo z powrotem na dodaj znajomego..weszlam w wyszukiwarke rowniez to samo..i tak pare razy az teraz w ogole nie ma opcji zeby go dodac..nie zablokowal mnie bo wiadomosc moge wyslac....helppp

Gość gośćdecouvre
Jeśli nie zareaguje na zaproszenie, tzn. nie potwierdzi ani nie odrzuci zaproszenia, to w dalszym ciągu zaproszenie jest wysłane i czeka. Znaczenie ludzika na niebiesko że strzałką. Jeśli natomiast odrzuci zaproszenie, znika znaczek " dodaj znajomego" i jest tylko znaczek wiadomości. Oczywiście nie zostajesz o tym powiadomiony, musisz sam sprawdzać i wtedy widzisz, czy czeka, czy opcji dodaj już nie ma. Po roku przycisk " dodaj znajomego" wraca. Tak, że jak odrzuci ,to masz spokój z zaproszeniem tego kogoś na rok. Przetestowane,sprawdzone!

Gość Minnimouse

Jak zapraszałam kogoś 3 lata temu kilkakrotnie i zniknął znaczek „dodaj znajomego” i jakoś nadal tego nie mam 

Gość 123

Jeśli znika znaczek "dodaj znajomego" i zostaje tylko "wyślij wiadomość", to jest również wielkie prawdopodobieństwo że ta osoba zwyczajnie oznaczyła wasze zaproszenie jako SPAM !! A co to znaczy w praktyce oznacza? Otóż ta osoba po prostu NIE CHCE was mieć w znajomych i nigdy już nie wyślecie zaproszenia, nawet za 3 lata. Proste.