Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego starsi faceci lecą na młode dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Dlaczego tak jest? Oni zakochują w tych dziewczynach czy jak? przecież mają żony. Sama czegoś takiego doświadczyłam i zastanawia mnie to.Wypowiadajcie się. Za każdą wypowedź -dzięki 🌼

Gość mlekołaczka
A więc ... ja mam 25 lat a mój kochanek 40. Żonaty, dwoje dzieci. Poznałam go na tyle, że wiem, że on ciągle chce się czuć młody, nie chce być stary. A taka młódka daje mu dowód tego, że on jeszcze do czegoś się nadaje, że jeszcze nie jest z nim źle, skoro może mieć młodą, atrakcyjną. Czy oni się zakochują? Może. Ale na pewno nie odchodzą od żon. Z wygody, z przyzwyczajenia, z rozsądku... za dużo zachodu, zbyt wiele spraw ich łączy. Ten mój wprost powiedział, że on nie zostawi żony chociaż ich małżeństwo się popsuło, że prędzej ona go zostawi niż on ją.

Gość gość
Mlekołaczka- dzięki. Ja mam 26lat i przeżyłam próbę romansu z dużo starszym facetem tzn. On coś sobie ubzdurał. Masz rację Oni pewnie chcą czuć się młodzi.

cóż, chyba lepiej być młodszym, a jak nie można już być młodszym to lepiej być z młodszym/młodszą:) to chyba oczywiste.

Gość greggor29
ja mam 29 lat, nie mam żony.Dlaczego podobają mi się młode dziewczyny (16-20) ? Po prostu są najładniejsze.Można się nawet zakochać o ile poziom intelektualny takiej dziewczyny jest przyzwoity.Oczywiscie nie kazda w tym wieku jest piękna.

Gość gość
no i tez dlatego bo sa coraz starsi probuja sil u mlodych z tym ze zapominaja ze te mlode licza na sponsora zal mi takich podstarzalych ojczulkow i obrzydzenie mam na sam mysl :D

Gość mlekołaczka
Oczywiście mówiąc wprost chodzi o młode "mięsko", no i ich wewnętrzne czucie się sprawnym i młodym pomimo swojego rocznika :) faceci to ch.u.j.e i myślą ch.u.j.a.m.i czas się z tym pogodzić :)

Gość greggor29
nieprawda że młode szukają sponsora.Ja zauwazylem ze im starsza tym ma wieksze wymagania.Małolacie wystarczy fajny samochód. Starszej kobiecie potrzeba jeszcze mieszkania na wlasnosc i pensji 5tys.Sama oczywiscie g... ma.

Gość gość
podoba mi sie pewien starszy mężczyzna? Jak go poderwać?

Gość gość
No właśnie to są ojczulkowie. A wiecie co najgorsze, że tego faceta, który sobie ubzdurał romansik ze mną bardzo lubiłam. A On wymusił ode mnie pocałunek. Chamskie zachowanie...

Gość gość
bo malolata to jak scierwooo bez szacunku do siebie samej i do swego ciala byle blyskotka ja cieszy a to swiadczy tylko o jednym

Gość Meche25
My wybieramy piękno.

Gość mlekołaczka
Zaraz to ojczulki... ten mój chociaż ma 40 lat jest naprawdę atrakcyjny, przystojny, nie wygląda na 40 lat chociaż czasami łapie go zadyszka w czasie seksu...

Gość gość
podoba mi sie pewien starszy mężczyzna? Jak go poderwać?

Kup mu okulary do czytania albo pieluchy dla starych ludzi w jego rozmiarze.

Gość gość
aż taki stary nie jest, ja mam 26 lat on 45. Jak go poderwać? Oczekuję poważnych odpowiedzi.

Gość gość
hahhahaha to kim ty jestes skoro star***a tyle lat starszego od siebie podrywasz jakaaaa desperacja :D

Gość gość
pracujemy w jednej firmie, ale na różnych piętrach, on jest bardzo nieśmiały. Ale ma niezły tyłek i podobno dużego kindybała :P

Gość mlekołaczka
Kokietuj go, rozmawiaj z nim, pokaż, że jesteś inna niż większość kobiet. Owszem, jesteś młoda ale na tyle dojrzała, żeby spróbować z kimś takim. Nie bądź łatwa, do wzięcia od zaraz ale okazuj swoje wdzięki w połączeniu z inteligencją i klasą. Starszy facet przede wszystkim nie może się bać... Ciebie jako kobiety, jako młodej kobiety, tego, że wszystko wypaplasz, że będziesz później ślęczała pod jego drzwiami. PAmiętaj- jesteś młoda ale nie idiotka.

Gość gość
A powiedzcie mi czy starsi faceci, którzy wybierają młode kobiety na swoje "ofiary" sugerują się tym, ze Ona akurat im się spodobała czy po prostu obojetnie jaka Ona jest, aby tylko poleciała na niego?

Gość gość
chcą się dowartościować , ..ze jeszcze są atrakcyjni i mają powodzenie, a w gruncie rzeczy facet po 40-stce to jak wirtuoz-długo stroi , krótko gra..Młody z kolei , jak kelner , zanim doniesie, to wyleje.

Gość gość
Taka prawda, chcą się dowartościować. Czyli po prostu biorą taką, która im się nadaży a nie taka, która im się podoba???

Gość gość
ha ha ha , śmieszni ci starsi panowie.

Gość gość
Tym starszy to tym bardziej bierze taka jaka mu sie nadarzy .

Gość szuka naiwnej glupiej
bo maja KOMPLEKSY wpadaja w coraz wieksze kompleksy to chca mloda zbajerowac..