Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prukwa i młodzieniec

Polecane posty

Gość gość

Mimo iż mam już 25 lat, to postanowiłam od października znowu pójść na studia. Na jednych zajęciach poznałam chłopaka, który ma 19 lat. Zagadał do mnie przed zajęciami i wymieniliśmy się numerami tel. Niestety zauważyłam, że on chyba coś chce ode mnie. Najgorsze, że on myśli, że ja też mam 19 lat. Teraz jakoś głupio mi się przyznać ile mam. Jak mu powiedziałam, ze jestem na 1 roku, to on za pewnik wziął, że mam 19.Ja się nie tłumaczyłam ile naprawdę mam. Ehh... W sumie fajny chłopak, ale nie dla mnie.

Gość Adddaa
Przestań ,6 lat różnicy to nic wielkiego. Z jakiego miesiąca jesteś, jak z końcówki to może tylko 5 lat:P Ja znam parę ona 16 on 30 :D więc Ty zupełnie czym nie masz się przejmować - w końcu oboje jesteście dorośli :) powodzenia:)

Gość gość
Ja jestem z listopada. On nie wiem...

Gość Adddaa
No widzisz, jesteś z końca roku, więc może tylko 5 lat :) Naprawdę kilka lat różnicy to nie jest nic niezwykłego i szokującego.

Gość gość
hej.. ja ok 3 tygodni temu poznałam chłopaka o 10 lat młodszego,pracuje na budowie na przeciw mojego miejsca pracy;przynosił mi kawę,czekoladę,obiady i słodkie bułki..poznaliśmy się bliżej..zauroczyłam się. on ma dziewczynę w swoim wieku .nie pochodzi z tego miasta co ja. też mam problem...

Gość gość
opgarnij sie idiotko

Wypałuj się ośla pało za dogadywanie i wpiertalanie między wódkę a zakąske:D