Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madelinka

POSTANOWIENIE NOWOROCZNE 2014 TO CIĄŻA

Polecane posty

Gość monis112
Na pewno ja:))staraliśmy się o dziecko pół roku ale nie wyszło więc dałam sobie spokój, za kilka miesięcy próbujemy ponownie i mam nadzieję, ze się uda.

Gość monis112
a ty jak juz w ciąży czy to dopiero plany?

wieesz . była ale niestety nie udało mi się do końca - poroniłam (pusty pecherzyk) ale bardzo bym chciała spróbować jeszcze raz :)

Gość monis112
Ja już mam jedno dziecko i bardzo bym chciała drugie i już ten rok straciłam. W połowie wiem co czujesz bo w pierwszej ciąży ciągle leżałam w szpitalu z obawy abym nie poroniła bo ciągle coś było nie tak. I widziałam kobiety, które to przeżywały jak traciły ciąże.

Gość gość
ja tez ale zaczelismy juz teraz starania :-) o pierwszego dzidziusia

Gość gość
no to rzeczywiście osiągnięcie. Przeżywacie jakby to było coś niezwykłego

Gość gość
Żeby Wam bebikodziurka z tej radości nie spuchła. :*

Gość gość
bedziecie musialy sie mocno poprzytulac to moze wyjda malunie babeleczki w 2014 roczku hihihihihi

Gość gość
wypiertalać na macierzyński ś****wa !!!!!!!!!!!!! na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński na macierzyński

Gość gość
a na 2015 to poszukać mózgu na allegro