Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka247

Czy sa tutaj trzydziestolatki

Polecane posty

Cześć Kasiula :D Miło wiedzieć ;) Ja rycząca głosem słowika 30-tka :D I... troszkę tylko zawiedziona stagnajcą tego forum ;) Temat nie dotrwa poranka, ba! Świtu nawet :D

Może, ale biorąc pod uwagę fakt, że od kilku miesięcy ni c***a nic się zmienić nie chce, wątpię w powodzenie tek akcji;) Chociaż uważam, że gra warta świeczki, ponieważ było tutaj ekscytująco i warto do takiego stanu rzeczy powrócić ;) Cóż porabiasz kochana o przednocce?

Gość pani c
30-stka z tej strony:) juz w lozku, z laptopem na kolanach i kubkiem herbaty tez szukam miejsca do pogadania:)

Gość gość
Oj tak, bywało ekscytująco, bardzo. ;) Tylko co się teraz z tym stało? 😭

Stało się tyle, że zbyt fajnie i było i przeszkadzało ;p :D Bezsenność ogarnia coraz więcej osób. Ale bezsenność bywa dobra, bywa właśnie ekscytująca i pozwala odkryć nowe oblicza nocy ;) I nie wiem jak Wy, ale lubię się czasem jej poddawać a nie zwyciężać ;)

ja bywam tu od niedawna..cos ok tygodnia..i widzę że mnie dużo ominęło ;p

Gość puszysciask
iskra, ty juz lepiej nie kombinuj z zadnymi punktami widzenia, czy nie :P a w ogole to milej zabawy ide robic obiad

u mnie dzien ciezki, duzo pracy, ale ze prace swoja kocham to dalam rade:) poza tym dzis samotnie spedzam wieczor, wiec mam okazje sie odprezyc i chyba nawet nie umyje dzis zebow:D tak wiem, jestem obrzydliwa, bo moge gdy jestem sama:P a co u Was?:)

Puszyściaku :D Ja nie kombinuję, ja mam to do siebie, że raczej prosto z mostu co i jak ;) Nie jesteś obleśna :D znam i takie momenty, jak mieć labę, to na wszystko :D A następnego dnia szybciutko nadrabia się, nadrabia się :D ;)

przynajmniej zaolejkowalam cale cialo:D juz sie olejkuje na zime, zeby skore ochronic przed wiatrem i zimnem:)

Impregnacja dobra rzecz :D |Kurcze kobietki, coś czuję, że my jako trzydziechy niebezpieczne dla mężczyzn bywamy... nie odnosicie takiego wrażenia? Boją się nas czy co? Stereotypom ulegają?? O tej porze obiad gotować?? :D ;)

Gość puszysciask
wiesz iskra, misiu tez mial kiedys taki moment, ze chcial prosto z mostu, ale jak sobie pomyslalem, ze na dole woda mokra i zimna to stwierdzxilem, ze jeszcze troche pozyje :P dobra gadajcie sobie, nie przeszkadzam, na razie, milego

Gość puszysciask
eeeejjj iskrus bo sie kiedys dforobisz tego..obiecywanego :P:P:P:P obiad jest dla mnie , nie ja dla obiadu i bedzie wtedy kiedy MISIU chce :D (no dobra, dopiero z tyrania wrocilem:) )

Miłego Panie Misiu:D Chociaż z tego co pamiętam Ty ewentualnie biedne i niewinne łanie z tego mostu w celu innym niż pocieszenie ściągał, więc postawa baranka ofiarnego mi jakieś czujki teraż włązca i diody po oczach dają :D :D Co tam pichcisz??

Gość puszysciask
eeeejjj iskrus bo sie kiedys dforobisz tego..obiecywanego :P:P:P:P obiad jest dla mnie , nie ja dla obiadu i bedzie wtedy kiedy MISIU chce :D (no dobra, dopiero z tyrania wrocilem:) )

Gość puszysciask
o masz a to co znowu?? aa juz wiem, wywalilo mnie z neta i dlatego :) co pichce?? nie wiem, po niderlandzku cos na sloiku napisane :P:P:P nie chce mi sie tlumaczyc, :P:P:P a powaznie to sos padlina i makaron, nie mam czasu i nie bede siedzial przy garach do 3 rano :):) lanie??, niewinne lanie na moscie??, hmmm nie przypominam sobie, ostatnia niewinna lania to mnie zjechala jak burego osla ostatnio :D ..nie no koniec tego, naprawde nie przeszkadzam gadajcie sobie

Gość puszysciask
ty mi kobieto zjesc nie dasz, normalnie.......... jaki podrabiany?? juz ja wiem co ci obiecywalem :P:P:P i dorobisz sie kiedys nie bedzie prezebacz :D:D (rotfl)

puszyściak zauważ że tylko Ty gadasz ze mną :D A podrabiany dlatego, że odpowiedź nie tą drogą trafiła :D Jak to niegrzeczne łanie?? Trafiło Ci się niegrzecznie?? Łomot dostałeś?? AAAAA Żałuję że nie widziałam!!! :D :D :P To nakręca! :D :classic_cool:

Gość puszysciask
tylko ja z toba gadam bo sie wcialem (sorry , dawno cie nie widzialem :) na kawie) i nie daje dojsc do glosu twoim interlokutorkom nie no nie szalej, z tym lomotem, :P:P:P dostalem tylko opier...:) i bynajmniej nie za opieszalosc w lomotaniu :P:P:P:P:P a zreszta nie wazne, naprawde ide w cholere, spac jutro sie znowu musze meczyc z ta banda matolow, dzis mi ben zalatwil 3 godziny grzebania w szafie bo robil mostek i mu sie opsplo i wywalil pol lini :):) bylo by zabawnie gdyby nie bylo wkurzajaco

TY!!!! A weź mu powiedz niech świecę zrobi!!! I Opisz efekty :D :D :D;p Też se idę! Rano i tak śladu nie będzie, chociaż ochota ochotą :D ;) Na nocne pogaduchy! ;p A po fasolce ze słoika to i tak wietrzenie (kuchwale fridzi) potrzebne jak cholera :D ;) Pa ;)

Gość puszysciask
mhmmm pa pa mialem zajzec na cycki, ale chyba sobie daruje bra i noc tez

:D nie dauj sobie patrz! Tam zawsze ktoś coś ;) A u mnie tylko błacze próby przemycenia delikatności. Pikantnej ale jednak... ;)