Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PUBLICZNE KARMIENIE PIERSIĄ Gwiazdy się nie wstydzą

Polecane posty

Gość madra kobieta
Gwiazdy się nie wstydzą paradować z gołą d**ą przed kamerami, niektóre uprawiać seks publicznie i tak dalej. Więc pokazanie się z gołą piersią to pikuś.

Gość niesamowita opr
to nie tak. Chciała bys zeby wszyscy widzieli twoja goła pierś? Chyba nie... Ja oboje swoich synow karmilam w miejscach publicznych oczywiście dziecko bylo zakryte pieluszka i moja piers rowniez karmilam dzieci w parku i czasami w poczekalni u lekarza uwazam ze to nic złego ale bez zbędnego obniżania swojego ciała i racjonalny wybor miejsca do karmienia ..... Teraz jestem z ciąży blizniaczej i tez bede karmiła w miejscu publicznym jak bedzie trzeba.

Gość gość
obrzydlistwo :o nie wiedziałam, ze mają tak obwisłe cycki swoją drogą... Czego publicznie nie robią kupy albo siku? To też przcież fizjologia i wygląda tak samo obleśnie

Gość gość
gwiazdy sa gwiazdami bo sa ładne,a przeciętna polka jest obleśna

Gość gość
Żyjemy w czasach gdzie dla ludzi bardziej naturalne jest jak facet facetowi wkłada fiuta w dupsko niz widok matki karmiącej piersią swoje dziecko. A porównanie kp do srania jest żałosne .

Gość gość
wcale nie jest żałosne tylko prawdziwe. Smarkanie glutami, plucie i wydzielanie innych substancji ( z mlekiem włącznie) na oczach ludzi jest niekulturalne i obleśne. A co do faceta walącego faceta... wybacz, ale oni tego publicznie nie robią. A co sobie ktoś robi w domu- czy to karmienie czy walenie w tyłek- mnie nie interesuje