Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denis rozrabiaka

jak poznać że ona długo się nie bzykała

Polecane posty

Gość denis rozrabiaka
hah, myślałem o tym ale te zajęcia trochę inaczej przebiegają :P mamy fantomy, no chyba, że sam zemdleję :P

Gość gość
Masz jedna z lepszych miejsc do poznania dziewczyny, zawsze mozesz sciemnic, ze potrzebujesz cos wyjasnic, do tego zasadniczo-statystycznie dziewczyny leca na lekarzy i ogolnie wszystkich ktorzy moga jakos je ratowac ;-). Owszem masz fantomy i pewnie przeklinasz technologie - ale na litosc, mozesz jej zawsze numer zostawic, jakby potrzebowala "dodatkowych zajec", fachowej pomocy czy cokolwiek, a dodatkowo dziewcze jest pelnoletnie. Zreszta mozesz zrobic zajecia w parach czy w grupach, bo "fantom nie jest taki jak prawdziwe cialo" etc. i inna gadke dodac, dotykajac ja na zasadzie profesjonalizmu ;-).

Gość denis rozrabiaka
nie będę kombinował bo się kapnie. Dam jej numer po zajęciach jakoś i powiem, że gdyby miała z czymś problem to niech śmiało dzwoni, nie weźmie mnie za erotomana a może się odezwie. Laski z reguły nie lecą gdy się je adoruje a tak będzie miała wybór - wszystko w jej rękach i kropka. Dziękówa za rady, sprawiłeś, że zacząłem myśleć :P Pozdrawiam :)

Gość gość
Ma pajęczynę miedzy nogami a jak bardzo dlugo to pająk juz zdechl i pajęczyna zaniedbana.

Gość gość
kiedy sąsiad jest usmiechnięty to znaczy że moja żona miała niezły sex.

Gość gość
No, tych rad z pokazywaniem na niej nie słuchaj, bo zwieje na bank!