Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu moze osoby z UK Anglii mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę za nic w świecie znaleźć pracy :( Mieszkam od pewnego czasu w Londynie, angielski znam, może ktoś coś podpowie, zasugeruje, bo już po malu mam dola. Czy dobrym pomysłem jest roznoszenie 'wszędzie' swojego CV: sklepy, bary itd.?

Gość gość
Pracy w Uk już NIE ma! Żadnej! A tym bardziej dla nowych... Wszędzie musisz mieć doswiadczenie z UK i referencje + do tego płaca i tak jest minimalna, a na każde miejsce po 50-100 osób! Skończyły się dobre czasy, a będzie już tylko gorzej...

Gość gość
nie wiem co ci poradzic , jade na tyma angielskim wozku juz osmy rok i nawet nie wiem jaka jest sytuacja dla nowo przybylych . ale wszystko zalezy od ciebie jak bardzo zdeterminowana osoba jestes i nie przejmuj sie spamem i sianiem paniki w stylu 'zadnej pracy juz nie ma' jezeli masz w sobie moc to dasz rade , jezeli nie to wrocisz do polski na tarczy . ja zaczynalem trzy lata 'tempowalem' . z czasem poznaje sie ludzi zdobywa doswiadczenie i co za tym idzie pewnosc siebie. powodzenia

Gość Służę Radą
Ja jestem moze nie z UK....Pisze z Ksiezyca, zainteresowana? P.S. Pozdrwienia dla wszystkich ziemian i nie chlejta tyle tej wódy bo jak czytam ta kafeteria to mam ochote wrocic na ziemie i Was pozabijac miedzygalaktyczna bronia

Gość Służę Radą
Na ksiezycu potrzebuje kogos kto bedzie odchody sprzatal po mnie jak cos pisz smialo

Gość gość
w Anglii nikogo nie obchodzą twoje świadectwa pracy! tu,żeby dostać pracę musisz mieć ANGIELSKIE REFERENCJE!

Gość gość
Mam referencje