Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatek 1982

darmowa szkoła rodzenia w chrzanowie MEDMAR

Polecane posty

Hej dziewczyny czy u was też są darmowe zajęcia w szkole rodzenia? W naszym małym chrzanowie są prowadznoe przez medmar. Dowiedziałam się o nich od mojej sąsiadki która tu chodziła. Jestem zachwycona. Niby mała mieścina a takie rzeczy:) Spotkania są 2 razy w tygodniu, na początku spotykałyśmy się raz ale w ciąży zaawansowanej są 2 razy w tyg. Są też odpłątne jak ktoś chce przychodzić z mężem i one są indywidualne albo w grupie. Mają tu na miejscu też KTG więc nie muszę jeździć nie wiadomo gdzie:)) jeszcze kilka tygodni... Po porodzie ma też do mnie położna przychodzić za darmo. Polecam wszystkim uczestnictwo w szkole rodzenia!!! Pomoc i wsparcie nieocenione!!

Gość gość
Witam:) Też jestem z Chrzanowa i moja ginekolog polecała mi to miejsce. Z tym że na ich stronie pisze że 220 się płaci, Chyba że zadeklaruje się położną. To znaczy ta położna będzie przy porodzie?

Gość Agatek1982
Hej jak wybierasz położną to ona przychodzi po porodzie. Wiem, że w szpitalu jak chcesz konkretną położną to musisz zapłacic, co szpital to inna cena. Z tego co mówili na zajęciach to deklaracja wiąże się z tym, że po porodzie jak jesteś już w domu to dajesz im znać i przychodzi położna, którą wybrałaś. Tych wizyt jest kilka max chyba 6 A cena na ich stronie dotyczy szkoły rodzenia a nie tych darmowych zajęć (na te darmowe przychodzisz sama a na szkołę z mężem)

Gość gość
Jest nowa kampania społeczna: po prostu położna na ich stronie poprostupolozna.pl są wszystkie informacje podane ja skorzystam i zaczynam chodzić od stycznia na te bezpłatne zajęcia w Chrzanowie:))