Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągły niepokój mam dość

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie z tym radzić? Ni z tego, ni z owego serce zaczyna walić, głowa mnie boli non stop, miesnie bolą. Boję sie, ale nie wiem czego. Czuję się jak nienormalna.

kochana, nie jestem lekarzem ale mialam tak samo, i to mi wyglada na nerwice lekowa... radze ci isc do lekrza po cos na uspokojenie i najlepiej tez do psychologa, bo im dluzej to trwa tym bardziej sie poglebia, i ciezej to dzidostwo zwalczyc polecam tez picie meliski i waleriany w duzych ilosciach, z lekow polecam hydroksyzyne pozdrawiam!

Gość gość
O fak... nerwicę podejrzewam od dawna. Co do terapii,chodzę na terapię dla DDA. Nie mam pracy i tym sie bardzo stresuje, generalnie ja sie wszystkiego boję, wszystkim przejmuje. Nic wiec dziwnego, że nabawiałm sie tego czortowstwa. Boję sie iść do psychiatry.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
ja mialam-wybralam sie do lekarza choc myslalam ze potraktuje mnie jak hipochondryczke. jednak tak nie bylo pani dr powiedziala ze z tym sercem to nie ma zartow i dala mi magnez z potasem i kazala brac leki uspokajajace przez 2 tygodnie- potem kazala pokazac sie znowu ze jak nie pomoze to kardiolog ma wkroczyc

nerwica bierze sie z wewnetrznego rozdarcia, z roznicy miedzy tym czego pragniemy a co sie dzieje naprawde, znam to uczucie, ten lek jest totalnie nieprzyjemny i przerazajacy uzeralam sie z tym syfem przez kilka lat, jest ciezko ale jest do wyleczenia, powiedz psychologowi o tych lekach, hydroksyzyne dostaniesz od zwyklego lekarza, to delikatny lek i nie uzaleznia, bierzesz kiedy czujesz sie zle, tak doraznie, mi przynosil ulge w 15 minut no i na koniec moze nie za dobra rada, ale mi alkohol baaardzo pomagal, nie mam na mysli zalanie sie w trupa ale jedno mocne piwo czy wiekszy kieliszek wina pomagal mi sie zrelaksowac wieczorem. postaraj sie tez byc jak najbardziej zajeta, ja w najgorszych momentach budzilam sie przerazona w nocy i o 4 nad ranem mylam naczynia, byleby sie tylko jakos uspokoic trzymam kciuki za ciebie

Gość gość
26 biorę magnez, wapń, leki na bóle stawów, na migrene Mam uczucie kamienia na sercu. Kiedys byłam u kardiologa, stwierdził po ekg że niby wporzadku tylko juz taka moja nerwicowa natura.

Gość gość
skad jestes,jakiej szukasz pracy?

Gość gość
Eddita - dziekuję za eady, dobrą duszą jesteś :) Do goscia wyżej - a c chcesz mi załatwić pracę?:)

Gość gość
wyjdź z domu przynajmniej raz dziennie na dwie godziny. wszystko ci przejdzie

Gość gość
Własnie chyba to dobry sposób, wychodzić na spacery, być wsród ludzi, jak siedze w domu to dziczeje.Gdy pracowałam (tzn. miałam staż) czułam, że zyje. Teraz czuje sie jak pasozyt, niepotrzebna i do niczego. To wszystko pogarsza mój stan. Poz atym dośc kluczowa kwestia - ja sie boje nawet szukac pracy np. odebrac telefon od pracodwacy, bije mi serce jak oszalałe. I z tym nie umiem sobie poradzic. Na rozmowie kwalifikacyjnej placza mi się słowa, mówię nieskładnie, jąkam się. Jak zyc? :(

Gość gość
pomysl o jakims relaksujacym hobby, moze zaczep sie gdzies charytatywnie znam osobe, ktora w ten sposob znalazla pelnoplatna prace, powodzenia! :)

Gość gość
z jakiego woj, jestes?