Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozliwa jest smierc z milosci

Polecane posty

Gość gość

U nas w okolicy zmarła dziś kobieta 46lat, ogólnie na nic nie chorowała, 3miesiące temu zmarła tragicznie jej 20letnia córka, nie jedynaczka bo miała jeszcze 3 dzieci- 2 córki i 10letniego syna, to możliwe aby umżeć bo się za kimś tęskni czy to przypadek po prostu

Gość poli30
myślę ze można umrzec z tęsknoty,czesto jest tak ze jak umiera np.jakas babcia to dziadek czasem tez umiera kilka dni pózniej

Gość gość
znam kobiete która straciła jedynaka i jakoś żyje

Gość gość
dla matki największą tragedią jest smierć dziecka, sama jestem matką, również straciłam córke 21 letnią, studiowała, mieszkała daleko od domu ale każdego dnia do niej dzwoniłam, martwiłam się, robiłam dla niej wszystko, gdy dostałam telefon, którego nigdy nie zapomne, za moja córka zmarła, głos osoby był taki obojętny, jakby mi mówił o nowej ofercie w banku, a dla mnie to był koniec, koniec wszystkiego. Minęły już 4 lata, mam jeszcze dwójkę dzieci ale po prostu nie da się już żyć tak jak kiedyś, żyję ale tak aby żyć, matka po stracie dziecka nigdy nie będziesz już szcześliwa, nie zrozumie tego nikt kto nie stracił kogoś tak cennego

Gość gość
za duzo brazylijskich serialów ogladasz,smierć z miłosci..a lektury już masz przeczytane?

Gość gość
O malo nie umarlam gdy umieral mij myszoskoczek, plakalam po Nim jeszcze 2 lata :(

Gość gość
Tak, mój pradziadek umarł z tęsknoty za moją prababcią. I mówię to całkiem serio.

Gość gość
Mój dziadek umarł miesiąc po śmierci swojej życiowej partnerki.Sam mówił że nie chce już żyć.Gdy trafił do szpitala opowiadał że ona mu się śniła-że go zabierze.Odszedł następnego dnia.

Gość gość
Mojej nauczycielki rodzice zostali wspólnie znalezieni w łóżku Jedno z nich zmarło podczas snu a drugie sie obudziło i zobaczyło ze to drugi nie żyje i zmarło. Można po prostu dostać z szoku wylewu albo zawał, to wcale nie jest takie rzadkie. Czasem w takich sytuacjach wychodzą ukryte wady serca albo już istniejące tętniaki pękają :(