Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izatakajedna

facet 40 lat bez dzieci co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość izatakajedna

Mam 36 lat i 1 dziecko.Poznałam tego pana, bardzo go polubiłam ale nie potrafię zdecydować się z nim na związek, wiem że on chciałby mieć dziecko ale ja już więcej dzieci nie chce :( Dla mnie to jakieś dziwne że jest taki samotny w wieku 40 lat :( wiem że jakieś miał związki . Nie chciałabym go stracić ale wiem że ze mną on szczęśliwy nie będzie :(

Gość huwawey
piszesz, ze jest dziwny, ze nei chcesz go stracic, ze wiesz ze nie bedzie z tobą szczesliwy, on chce ddzieci a ty juznei po cholere sie zdajesz z nim? daj spokój i sobie i jemu chciałoby się powiedziec - taka stara a taka głupia!

Gość izatakajedna
no racja. Ale on mi wizualnie tak się podoba uuuuuuuuu

Gość huwawey
ale jestes dziecinna :O to bzyknij sie z nim, po co ci on na stałe, takie przyjaciel do sexu i tyle, na związek za mało dorzała jestes

Gość izatakajedna
bzykam się z nim 6 lat a on teraz chce związku :( po co te wymyślania .. podobno coś do mnie czuje... a mi się wydaję że on mnie chce bo jestem , bo nie chce mu się szukać, bo nie chce być sam :(

Gość balabina
,,bardzo go polubiłam ale nie potrafię zdecydować się z nim na związek, '' ,,bzykam się z nim 6 lat a on teraz chce związku...podobno coś do mnie czuje... a mi się wydaję że on mnie chce bo jestem , bo nie chce mu się szukać, bo nie chce być sam'' czy ty czytasz to co piszesz?? czy to rozumiesz?? mam wrazenie ze to prowokacja, ze pisze jakas max 20 latka a nie baba z dzeckiem lat 36 !! kolezankooo, zapytaj gdzie głowe zgubiłas!

Gość gość
Moj ma 39 i nie chce :( a ja mam 35 i boję się że za późno :(