Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój narzeczony mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość

nie wierzę w jego miłość. Ciągle doszukuje się złych rzeczy ( zdrad, kłamstwe). Męczy mnie to coraz bardziej:( Co robić?

Gość gość
jak jest taki to kopnij go w d**ę i poszukaj lepszego mam nawet kandydata Zenek lat 50 jeśli chcesz to odpisz i podam Ci namiary na niego ma nawet swój dom wille pod Warszawą

Gość Bardzo Stara Panna
Ale czy to on zachowuje się nie fair, oszukuje cię,jest oschły ,czy to ty masz problemy emocjonalne i nie potrafisz przyjąć i uwierzyć w miłość?

Gość gość
ja nie wierzę po prostu. Z nim jest wszystko dobrze jest czuły cierpliwy i wszystko ale to można udać

Gość gość
tez mialam watpliwosci co do faceta swojego i go zostawilam niby bylo dobrze ale mu nie wierzylam, po prostu nie czulam tej jego milosci i mu nie wierzylam, nie ufalam, no i koniec zwiazku...

Gość gość
wiesz ja tak samo mam jak autorka i tez jestem już po zaręczynach i razem 7lat i skończyłam ten zwiazek bo nie potrafię mu znów zaufać,uwierzyć i tylko męczyłam się tymi myślami wiec postanowiłam go zostawić ...co dalej będzie nie wiem...na razie muszę to wszystko przemyśleć i odpocząć.

Gość gość
tylko że on nigdy nic złego nie zrobił. Ja po prostu nie wierzę i tyle niby stara się to udowodnić ale kto go tam jednak wie

Gość gość
Weź z nim ślub to będzie lepiej. Przecież dla was kobiet uniwersalny środek gwarantujący szczęście.

Gość gość
a ja nie chcę ślubu. Kocham go owszem ale to tylko papierek bez znaczenia. Liczy się wspólne życie. A ja tak robię bo jestem nie pewna bo mam słabą samoocenę