Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozczarowania

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie mi ! 5 lat temu urodziłam Zosię,jej tata zostawił nas w momencie gdy dowiedział się,że jestem w ciąży. Przez te 5lat radziłyśmy sobie świetnie bez tatusia. Kilka dni temu Artur odnalazł nas przepraszając i prosząc o kolejną szansę,bo uświadomił sobie,że dziecko jest dla niego najważniejsze. A ja nie wiem czy pozwodzić mu pojawiać się w naszym życiu bo dla dziecka lepiej gdy będzie znało swojego ojca . A z drugiej stron jeżeli po jakim czasie znowu mu się od widzi.

Gość gość
No ale o co konkretnie pytasz ? Czy masz z nim być czy pozwolić dziecku się z nim widywać ? Ja bym dziada potrzymała na dystans ( nawet jak go kochasz ) a co do dziecka - niech pozna ojca -on może się okazać naprawdę dobrym tata....

Gość gość
Tu chodzi o dziecko. Przykro mi jak do okoła dzieci mają pełne rozdziny, a moje dziecko nie bo jej mama kiedyś żle wybrała.Niby niczego nam nie brakuje,ale dla dziecka do pewnego momentu najwazniejsi są rodzice. Ja chyba nie potrafiłabym juz mu zaufać..

Gość gość
No to Ci napisałam,że on może okazać się fajnym tatą...Daj mu szansę ( oczywiście mam na myśli tylko dziecko ) Mała ma prawo znać ojca ...

Gość gość
ppppppppppp