Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

malzenstwo bez zdrady to fikcja

Polecane posty

Gość gość

Pobozne zyczenie latwowiernych i naiwnych kobiet

w wolnych związkach tez zdarzają sie zdrady, zdrada to ogólnie straszna lipa...ale faktycznie w małżeństwach jest ich więcej...dlaczego ?

Gość gość
a w moim nie ma zdrady

Gość gość
Bo nikt nie lubi zyc w wiezieniu. Zasady i normy malzenskie sa bardziej wygodne dla kobiet. One lubia jak kazdy dzien wyglada tak samo

Gość koniushykrolewski
jak się ma w domu, cieplutkie bułeczki, to po kiego grzyba szukać gdzieś czerstwego chleba, no chyba że się ma babę radiomaryśkę

Gość gość
Zdrada jest fikcja, oznaka slabosci mezczyzn i kobiet.

Gość gość
Malzenstwo zabrania pokochanie innej osoby a to jest sprzeczne z natura ludzka

Gość gość
wiele zdradza tak tylko dla sportu i nie potrzebuja do tego milosci.Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
propagowanie zdrady to przynudzanie roochaczy z mózgiem gimbusa :P ich miejsce jest w burdelach a nie przy boku kobiety, która chce mieć rodzinę :P roochacze są pierwsi do marudzenia ale zamiast zadawać się z roochaczkami zawracają głowę i marnują czas kobiet, które poważnie myślą o życiu :P

Gość gość
Wlasnie chodzi o toze te swiece buleczki czerstwieja i taki facet idzie na swiezynka :D Sama jestem kobieta i nie podoba mi sie to ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :D

Gość gość
to niech się samce nie żenią :P serio łaski bez :P jak nie Polak to może jakiś Helmut, John czy Antonio zechce :P najwyżej będzie super katastrofa demokratyczna w Polszy ale wtedy jak zwykle będzie krzyk od polityków i kościoła że to WINA KOBIET!!! :P prawda jest taka, że gdybyśmy dawały bez zobowiązań od zarania dziejów to ludzkość by wyginęła bo żaden burak cukrowy z prąciem nie dawałby żarła na własne potomstwo :P

Gość gość
sprzeczne z natura ludzka a mordowanie ludzi jest zgodne z natura ludzka i dla tego bóg wymyślił małżeństwo by chronić kobiety

Gość gość
ja nie rozumiem jednej rzeczy tutaj.... skoro małżeństwo jest takie złe i w ogóle aczkolwiek nie jest przymusem to niech Polacy się nie żenią i tyle :P a jak chcą roochańska to do burdla albo Renia Rączkowska i po kłopocie :P czy to aż tak skomplikowane w dzisiejszych czasach żeby poroochać se bez ślubu??? LUDZIE! To jest pikuś teraz w dobie internetu :P r***ajta i spadajta na dżewo, Polki se poradzą i najwyżej będą rodzić i wychowywać pół-Brytoli, pół-Dojczów, pół-Hiszpańców, pół-Szwedów itp itp

Gość Temat dla Marleńci
jak was chcą Helmuty i Johny to trzeba się pakować,wyjechać i rodzić,naprawdę z dzieci zrobionych,nie wiadomo po co,na siłę,nic dobrego nie będzie,tragedie będą

Gość gość
dlatego tak jak napisałam łaski bez :P jak nie Polak to inny nas zechce, trudno... Nasz kraj jest zacofany pod względem Zachodu i naszym panom się wydaje, że pakowanie w cipska mnogie i obce jest super d**er mega hiper extra trendy :P

Gość gość
gość Bo nikt nie lubi zyc w wiezieniu. Zasady i normy malzenskie sa bardziej wygodne dla kobiet. One lubia jak kazdy dzien wyglada tak samo ************************************************************** musisz być pustym, głupim i naiwnym człowiekiem skoro malżeństwo traktujesz jak więzienie.

Gość gość
prawda jest taka: jak facet ma PIĘKNĄ żonę, posprzątane,wyprane,ugotowane i to dobrze,do tego w łóżku iskrzy to nie pójdzie do innej. Tak samo kobieta jak facet ma dochody wyższe niż ona i on dba o siebie(płaski brzuch, mięśnie, dobrze ubrany) to też kobieta nie zdradzi...faceci zarabiają a kobiety mają wyglądać, żeby oni się mogli nami chwalić przed kumplami. Nie chodzi mi tu o to,że zaraz się posypię lawina żali facetów, że kobiety lecą na kasę...my po prostu chcemy zaradnego faceta, samca alfa, który potrafi wszystko i jest męski i szorstki w odpowiednich sytuacjach;) Ja tym sposobem już jestem 6 lat, a zachowujemy się jakby to był pierwszy miesiąc. Po prostu weźcie się do pracy nad sobą i jedna i druga strona, a nie narzekacie...no kto by chciał być z kobietą, którą widzi w tłustych włosach, owłosieniu na nogach i innych miejscach, bez lakieru na paznokciach w wyciągniętym dresie i majtach, które są sprane i ogólnym niedbalstwem otoczone. Zapierdzielać biegać i na siłownie i ćwiczyć z chodakowską i mel b, odwiedzić sklepy z seksowną bielizną a nie narzekacie, że wasze chłopy idą do innych...no idą...a spójrz w lustro i dookoła siebie? Przespałabyś/przespałbyś się ze sobą gdybyś był/a płcią przeciwną? Do roboty! tak żeby spojrzeć w lustro i mówić fajna laska, fajny facet ze mnie.

Gość gość
jeżeli tak się mężczyznom nudzi straaaaasznie bo każdy dzień ten sam ze ślubną to mam propozycje: -niech skaczą na bandżi -polują na krokodyle -zmontują laboratorium amfy w piwnicy -ukradną radiowóz policyjny -wyzwą Pudziana na pojedynek -jadą na misję do Iraku a tak na serio to każda wymówka jest dobra do doopczenia :D ja pierdaczę jak pusta istotą jest facet, k****a własną matkę byście zarżnęli byleby zamoczyć w nowym otworze :D:D:D obecność żony jest noodna ale codzienny obiadek, wyprane gacie i opłacone rachunki przez nią to już NIE są nudne :D:D:D

Gość gość
polać jej;) (16:32)

Gość gość
dziękuję :)

Gość gość
Bo nikt nie lubi zyc w wiezieniu. Zasady i normy malzenskie sa bardziej wygodne dla kobiet. One lubia jak kazdy dzien wyglada tak samo x Bzdura.Kobiety nudzą się w takim związku.