Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutaj nie ma ładnych kobiet tylko brzydkie

Polecane posty

Gość gość

ładne mają ciekawsze życie w ealu pasje, zajęcia mają swiadomosć ze dla nich facet będzie jadł z podłogi na czterech

Gość gość
to nie szukaj roochańska na Kafeterii tylko idź wyrywać te piękne i wspaniałe :P po co marnujesz czas tutaj? ja jestem pasztet ale mam niezłą pracę i stać mnie by odłożyć pieniążki na męską k*****, która będzie dla mnie jeść na 4 z podłogi :P

Gość gość
każdy prowadzi zycie takie jakie mu odpowiada, chyba ty tez powinieneś być oceniany stereotypowo

Gość gość
właśnie przylazła moja męska szmata do wynajęcia hehehe :p zaraz będzie młócił moje tłooste cielsko :P normalnie mam ochotę filmik nakręcić

Gość gość
heh warto było pieniążki odłożyć na tę okazję :P normalnie teraz wiem jak się czuje zamożny ale tłusty łysy pasztet facet kiedy pcha swoje łapska na piękne ciało drobnej ślicznej kobietki :P

hahaha, niezla jazda z ta meska d****a dobry pomysl. w praktyce, kobiety nie potrafia a przynajmniej nie potrafily wynajmowac ciala na seks, moze dlatego ze nie sprawia im przyjemnosci seks z kims o kim wiedza ze robi to za pieniadze i byc moze z obrzydzeniem. Ale raz mozna cnie?:)

Gość gość
njunnujn jasne że można :p słuchaj ja mam bardzo niskie mniemanie o tak zwanej "miłości" mężczyzny :P bo mężczyzna kocha za urodę i wiek i rzadko kiedy cokolwiek więcej :P to na CHOOJ mi takie uczucie??? nie lepiej meską k****ę wynająć, przynajmniej zadbaną i przystojną i móc sobie porządnie ******* ?? :D:D:D:D

Gość gość
tutaj? tutaj sa przewaznie osoby ktore nie maja co z czasem zrobic z roznych rozniastych powodow wielu zakompleksionych frustratow wielu z problemami wielu chorych wielu znudzonych itede itepe a w tym wszytskim bankowo znajdzie sie wielu ladnych :)

Gość gość
tu siedza same zakompleksione brzydkie tluste krowy z pryszczami na ryju i tlustymi wlosami

Gość gość
gościu od commenta o tłustych włosach i pryszczach.... kopsnę Ci studencki prawiczku 100 ziko jak zaspokoisz moją tłoostą ci****kę :P student=gołod***ec więc na piwo Ci się przyda, może nawet zrobisz namiastkę szpanu przed jakąś ładniejszą samicą :P będziesz miał do czego gruchę walić muehehehe

Gość gość
wolalbym r****c swinie niz twoje tluste cipsko

Gość gość
morda betoniaro

Gość gość
co ty gadasz? ja jestem bardzo ładna, a tu wchodzę, kiedy się nudzę w pracy:)