Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cody2010

Problem z kolczykiem w karku

Polecane posty

Gość cody2010

Wczoraj zrobiłam sobie kolczyk w karku (surface bar). W dobrym studio, u profesjonalisty u którego taki sam kolczyk robiła znajoma i bardzo sobie chwali do tej pory. Nie znam się na tym ale chyba mam z nim problem: mianowicie jedna kuleczka przylega do skóry a druga trochę wystaje, tzn widać pręcik do którego jest wkręcona. Poza tym wczoraj wieczorem kiedy dotknęłam miejsca pomiędzy kuleczkami wyraźnie poczułam pręt - domyślam się że tak powinno być bo przecież on jest pod skórą ale jak spojrzałam w lustro to zobaczyłam że ten pręt lekko przez nią przebija. Niestety nie moge sobie przypomnieć czy tak było już wczesniej, swieżo po przebiciu. Oglądam zdjęcia takich kolczyków w necie i nie widzę, żeby ten pręcik prześwitywał. Mam źle zrobiony kolczyk? Dodam że robię wszystko wg zaleceń piercera, tzn nie zaczepiam o niego niczym i przemywam, przemywałam już 3 razy: wczoraj wieczorem, dzisiaj rano i dziś po poludniu. Na razie solą fizjologiczną ale dziś już kupiłam octenisept. Piercer powiedział że mogę zarówno tym i tym. Nie wiem w czym leży problem - i czy w ogóle jest jakiś problem, może tak powinno być? Na zdjeciu widac że lewa kuleczka wystaje, i jest bardziej zaczerwieniona... Zdjęcie: http://i41.tinypic.com/28k324h.jpg

Gość gość
Nie ten dział. Ani to zdrowe, ani urodne.

Gość gość
ja bym poszła do piercera. byc moze za plytko jest zrobione?