Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cel 8 kilo mniej

oceńcie mój dzisiejszy jadłospis || temat bez prowokacji i wygłupów

Polecane posty

Gość cel 8 kilo mniej

9:00 dwie kromki chrupkiego chleba z serem żółtym i połówką ogórka + mały kefir 11:00 wielgachny półmisek winogron 14:00 200g piersi z kurczaka 17:00 mała sałatka (50g fety, pół ogórka, 3 rzodkiewki, kilka oliwek) 19:00 owoc kaki płyny: 0,5L wody mineralnej oraz po 1 szklance herbaty miętowej, malinowej, wieloowocowej i z bratka

Gość gość
Cwiczysz czy tylko sie glodzisz? Na moje oko, waga ani drugie na tej diecie.

Gość HERBATKA Z POKRZYWY
ok.

Gość HERBATKA Z POKRZYWY
wielgachny półmisek winogron mniammmmm

Gość cel 8 kilo mniej
dzisiaj żadnej aktywności fizycznej nie było (pierwszy dzień okresu :o) codziennie lub co dwa dni chodzę na spacery 1-2 godzinne

Gość gość
zaprzepaściłaś wszystko tymi winogronami. Ty wiesz ile w tym jest cukru???

Gość cel 8 kilo mniej
wiem :o ale nie mogłam się powstrzymać będzie tego z 400g czyli jakieś 280kcal...?

Gość HERBATKA Z POKRZYWY
ja uwielbiam winogrona I zapierdzielam pięć dni w tyg 40 km pieszo

Gość gość
Dla Ciebie bedzie lepiej, jesli zarejestrujesz sie na forum wizaz i tam poszukala porad. Siedzą tam osoby, ktore naprawde znają sie na rzeczy. Odchudzanie to poważna sprawa, nie ma sensu tutaj dyskutować.

Gość gość
ogólnie to zdrowo ale niesmacznie. zamien zólty ser na biały i pamietaj ze winogrona sa bardzo kaoryczne

Gość gość
kcal to nic, wazne jest tez to by bylo malo weglowodanow prostych

Gość gość
przerzuć się na jabłka, pomarańcze, mandarynki

Gość cel 8 kilo mniej
zazwyczaj jadam inne owoce, dzisiaj tylko tak zaszalałam ^^ zaraz dorwę kaki, bo nie mogę już patrzeć, jak leży taki smutny i samotny :( nie wiem, co w tym jadłospisie widzisz niesmacznego, moim kubeczkom smakowym pasuje idealnie :D

Gość for_you_88
Ja chcę zrzucić 5 kg. moje dzisiejsze menu: 07.30 serek wiejski, wkrojony do niego cały pomidor i pęczek szczypiorku, 1 kromka razowca maźnięta benekolem 10.00 sałatka ; sałata lodowa, pomidor, ogórek, 1 jajko na twardo (sałatka była zapakowana do pojemnika więc wiem, że było jej 300 ml), jabłko 14.00 talerz zupy jarzynowej 16.00 normalny talerz obiadowy ; 1/3 tego talerza to filet z kurczaka duszony, 2/3 to brokuł na parze z odrobiną masła 18.30 dwie kromki pełnoziarnistego pieczywa z benecolem i chudą wędliną napoje to: 2 kubki kawy, 1 kubek herbaty zielonej, 1 kubek herbaty czerwonej, 1 kubek herbaty z pokrzywy, 1 litr wody mineralnej niegazowanej

Gość gość
o masakra ja ważę 55 kg i moje dzisiejsze menu:\ bułeczka z makrelą prince polo mleczne banan drożdżówka francuska z serem kanapka z kiełbaską, ciastka herbatniki 6 sztuk ziemniaki 3 udko kurczaka surówka z marchwi piję wodę z sokiem, herbaty i myślę co by jeszcze zjeść

Gość gość
i zupę też jadłam warzywną z ryżem

Gość gość
i 3 jabłka to chyba wszystko

Gość for_you_88
ja też ważę 55 kg ;) ale to chyba wazne tez ile masz wzrosu ;) bo ja mam 167 cm

Gość cel 8 kilo mniej
to ja może też się przyznam :o 164cm 59 kg

Gość gość
chyba dieta autorki jest za mało kaloryczna, nie kazdy na takiej diecie chudnie... ja np. nie chudne na 1000 czy 1200 ckal, do tego, na koniec mam jo-jo. A niezle chudne na dietach typu 1700, i to trwale... poza tym wg mnie nie ma znaczenia co sie je, tylko ilosc

Gość gość
Kobieto to jest glodówka Przy twoim wzroście możesz spokojnie zjesc 1700 kalori a i tak będziesz chudła Ja schudłam 15 kg na takiej diecie Sn(codziennie jem to samo ) jajecznica z 3 jajek na maśle do tego szczypior lub celuba + kromka chleba razowego z masłem sn II np musli + duzy kefir lub kanapka z szynka +warzywa np 2 ogórki Obiad Mięso (karkówka .schab , łopatka ) normalnie pieczone z celuba i pieczarkami +kasz jaglana + surówka Kolacja sałatka z salaty lodowej.pomidor ,ogórek z makrela + oliwa z oliwek Do tegp 3 razy w tygodniu ćwiczę z ciezarkami + 1 raz w tygodniu godzina na rowerze . Nie glodź se tylko tak rozbujaj metabolizm, zeby wszytko ładnie spalał.