Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

P o l i c j a

Polecane posty

Gość gość

Powiecie mi dlaczego mój facet, policjant nie chce,abym poszła również do policji?Gada mi,że różne rzeczy dzieją się na szkółce i różne są zdania na temat kobiet w policji. Sama nie wiem dlaczego ma do tego obiekcje. Może obawia się tego, że będę miała kontakt z tym światem co on i będę mogła go łatwo rozgryźć?nie sadze,aby miał/chciał coś przeskrobac..chociaż facet to facet,policjant! Obecnie jest policjantem prewencji niedlugo przejdzie do kryminalnych i mega Mi się to nie podoba..wiem,ze to środowisko często zdradza,cudowny jest,ale czy psychika zniszczona przez pracę go nie złamie i czy jak bedziemy mieli słabszy czas nie puści mnie kantem..

Gość gość
Mówi się, że jest rozwiązłość w policji, ze policjantki sypiają z kim popadnie.

Gość gość
Nie sluchaj faceta...bzdury opowiada. Ja wlasnie startuje do policji jestem juz po TW i TSF czekam na Ms. JESTEM mezatka i maz mnie bardzo wspiera w mojej decyzji. A jesli chodzi o plotki jak ktos bedzie chcia to nawet gdy w domu bedziesz siedziec zrobi z Ciebie wielka ladacznice...Pozdrawiam

Gość gość
Fakt,faktem,kobieta jest istotą mniej silną. Bywają interwencje,że facetowi jest ciężko z kobietą. Wyobraźcie sobie faceta 190cm i prawie 100kg wagi i w to kobiete 160 pare cm,i 50 kilka kg,ciężko ogarnąć takiego "chłopa" tak drobnej kobiecie.

ja tam bym się bał takiej dziewczyny policjantki jak bym miał wtłukła by mi a ja taki drobny ;)

Policjant to z podstawowego założenia jednostka niezdatna do samodzielnego myślenia to najczęściej pustaki choć nie zawsze, ale policjantki to już zawsze buraki z kompleksem wyższości, zawsze.

Gość gość
Policjantka w prewencji lipa,ale w kryminalnych to już co innego ;) ale psycha ostro zdarta.