Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sympatia Pl

Polecane posty

Gość gość

Wytlumaczcie mi o co w tym chodzi. PANOWIE w przedziale wiekowym 25-40 w porzadku da sie z nimi sensownie pogadac. Natomiast pisza tez panowie w granicach 45- 55 oblesne nachalne typy ktore nie chca sie odczepic..wypisuja jacy z***bisci sa w lozku ile moga i krytykuja tych mlodszych facetow. Nie rozumieja slowa Nie! Ani szczegolowych wyjasnien typu jestes za stary lub nieatrakcyjny. NADAL pisza jakby to do nich nie docieralo.Teksty typu widac ze nie wiesz co dobre , brak ci doswiadczenia itp. Co z nimi nie tak? Czemu robia z siebie takich pajacow przed kobietami 20 letnimi?

Gość gość
Od kilku dni wypisuje do mnie 54 letni dziad. Zdjecie jak siedzi w fotelu w kapciach...caly pomarszczony , zupelnie siwe wlosy. I chwali sie ze ma penisa jak to on ach och...kurde on jeden go ma?

Gość gość
Fiku to ja wiem. Odmawiam , a potem nawet nie odpisuje. Ale zastanawiam sie co z nimi nie tak? I to wszyscy w takim wieku tak sie zachowuja...ci mlodsi nie...

może kwestia opisu bądź zdjęcia? coś musi być takiego, że oni to ciągną. albo fakt, że odpisujesz na wiadomości, które powinnaś zwyczajnie zignorować, bo są niekulturalne?

Gość gość
Problem nie lezy we mnie bo jakos ci mlodsi faceci sa normalni....