Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

randka z niemcem pomocy

Polecane posty

Gość gość

gość Boję się. Naprawdę. Poznaliśmy się przez net.Spotkamy się w Warszawie. Gdzie go zabrać? Czy powinno dojść do seksu na 1 randce? Nie wiem nawet czy zarezerwował 2 czy jeden pokój. Oby jeden bo ja jestem studentką i nie zapłacę. Boję się,że nie wytrzymam i sprowokuję seks,bo dawno tego nie robiłam,a wiem,że nie powinnam. Macie jakieś sposoby?jak go oczarować?

Gość gość
idiotka :O

Gość gość
czemu idiotka?

Gość gość
I jeszcze do kwadratu !

Gość wifigdańsk
jak dobrze ze nie masz wiekszych problemow :)

Gość gość
pedz to gowwno w p**du! zbok len wyzyskiwacz i oszust brudas niedbaluch i chytrus jak cholera!!!!!! wykorzystywacz falszywa gnida :) ot ,cala prawda o niemcach nie wazne od statusu i wyksztalcenia im bardziej wyksztalcony tym gorszy bo chooj niemiecki totalny

Gość 0 Terenia 0
Zazdrośnicy :D Jak tam lubię Niemców :classic_cool: Zadbani, przystojni, wysocy i kulturalni, nie to co nasi rodacy :O 🖐️

Gość gość
Elita wszedzie sie znajdzie.Terenia,ty nie z elity :D

Gość gość
jezeli dojdzie do seksu na pierwszej randce to tylko powielisz zla opinie o Polkach. Gdzie sa te czasy kiedy Wanda Niemca nie chciala? Moze jego dziadek zamordowal kogos z twojej rodziny?

Gość 0 Terenia 0
07.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Terenia,ty nie z elity" Ja szlachcianka :D

Gość gość
Terenia ty mnie czasami przerazasz wiesz tak lubisz tych szkopów , ale oni polaków nie lubią bo to rasisci uważają że rasa aryjska jest najlepsza , nawet jak polak wygląda jak viking czyli czysty biały to niemiec go nie polubi więc skoncentruj się może na jakiś turkach albo libancach bo wśród niemców nie masz za bardzo prawa głosu :-)

Gość gość
Terenia pewnie żeby się wkrecic w niemiecki towarzystwo musiała najpierw wszystkim niemcom stopy myć niczym jezus chrystus apostołą :D

Gość gość
ale ja nie jestem jeszcze gotowa na seks na 1 randce. Po prostu chciałabym jakoś z klasą tego uniknąć.

Gość gość
Jakbys ta klase miala,to bys takich tematow nie zakladala :O

Gość gość
niby czemu?

Gość gość
Dziewczyna historii nie zna :D Ja bym nie dała szwabowi.

Gość gość
ja się boję,ze jesli dojdzie do seksu to on sie wiecej nie spotka. Mam 23 lata,on 34

Gość gość
Pewnie szkolona studentka przez mamusie pragnie zlapac niemca,bo malo kaski z socjalu

Gość gość
Nie przejmuj się autorko, oni Ci zazdroszczą. Ubierz się ładnie,ale naturalnie. To samo z makijażem. Co do seksu nie ma reguły czy się odezwie później czy nie. Postaraj się wstrzymać, jesli nie da rady to użyjcie prezerwatywy. Sama bym chętnie poszła na randkę z przystojnym Niemcem. Fakt,że Cię zaprosił świadczy o tym,że mu się podobasz;)

Gość gość
autorko jesteś żałosna dla polaka to bys kazala z sexem czekac a hitlerowcowi odrazu gardze takimi goebellsowskimi szmatami.

Gość 0 Terenia 0
07.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Terenia ty mnie czasami przerazasz wiesz tak lubisz tych szkopów , ale oni polaków nie lubią" Polaków to chyba nikt nie lubi, bo to sama patologia i wiocha, natomiast Polki uwielbiają, zwłaszcza piękne i wykształcone (jak ja), zdecydowanie wolą je bardziej niż swoje męskie rodaczki 😴 No ale wy polaczki możecie mi tylko zazdrościć, podczas zbierania niemieckich truskawek na polu :D 🖐️

Gość 0 Terenia 0
07.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość "apostołą" Same nieuki na emigracji :O 🖐️

Gość gość
Niech ktos mi lepiej odpowie jak unikbac seksu podczas wspolnej nocy.Zalezy mi na tym,by bylo z tego cos wiecej.Mamy 1 pokoj i chyba 1 lozko.Jestem potwornie napalonabo ostatni swks nialam 4 mies temu a w dodatku mam owulacje.ZGADZAM SIE Z TERENIA, MALO JEST FAJNYCH POLSKICH FACETOW A JESLI JUZ TO SA ZAJECI.

Gość gość
Uprzedzam poprawiajacych mnie, pisze z dotykowego telefonu i jeszcze sie tego dlefonu i sie z tego dziadostwa nie nauczylam dobrze korzystac.Jestem prosta dziewczyna.Aktualnie w trakcje 5 roku ale jestem bardzo swojska.Boje sie ze mu sie nie spodobam.On bie jest jakims bogaczem, ot normaalny facet

Gość gość
przestan truc !

Gość gość
przestan truc !

Gość gość
Wlasnie wracam pociagiem z naszego weekendu.Facet cudowny,inteligentny,wrazliwy ale w lozku kicha :-( Mial problemy z erekcja pomimo,ze sam inicjowal seks.Gra wstepna 0.Ale przystojny,dobry,kochany.Widac bylo jak sie staral.Za 2 gyg. ade do Berlina,bo za tydzien mam wesele.Zarezerwowal tez pociag dla siebie na za 3 tyg. Widac,ze iskrzy,ale to lozko klapa:-( polscy faceci nie sa zbyt cudowni,ale w lozku najlepszy byl jednak polak.