Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca co wybrać by było dobrze

Polecane posty

Gość gość

rok temu po 10 latach została zwolniona z pracy przez ten rok nie mogłam znależ normalnej pracy. Dziś zadzwoniła szefowa że znowu mnie chce co prawda na innych warunkach troszke gorszych... nie wiem co robić jest to sklep z kołdrami poduszkami łożkami materacami kocami czy wchodzić drugi raz do tej samej wody?? mam jeszcze inna propozycje pracy w sklepie spożywczym na stoisku mięsnym teraz już nie wiem co robić... fajnie było pracować z tymi ludzmi z ta szefowa nie wiem co robic do jutra musze podjąć decyzje

Gość gość
Ja bym wróciła, teraz ciężko o jakąkolwiek pracę. Bez zastanowienia bym wróciła;-)

Gość gość
tylko że mam jeszcze jedna oferte pracy w sklepie spożywczym

Gość gość
nie wiem czy wrócić na stare śmieci czy zacząć wszytsko od nowa

Gość gość
A jaki był wtedy powód ,że Cię zwolniła. Dużo się różnią zarobki w tych dwóch sklepach??

Gość gość
twierdzi że redukcja etatów tak różnią się o ok 800zl w sklepie spożywczym cięższa praca w tym drugim lekka

Gość abp
A może warto zmienić miejsce pracy i środowisko. Poznasz nowych ludzi. Może warto zaryzykować. Coś się będzie nowego działo. Nie namawiam, ale zastanów się czy lubisz nowe wyzwania.

Gość abp
A może warto zmienić miejsce pracy i środowisko. Poznasz nowych ludzi. Może warto zaryzykować. Coś się będzie nowego działo. Nie namawiam, ale zastanów się czy lubisz nowe wyzwania.

Gość gość
Jeśli jest taka różnica w zarobkach to ja osobiście bym wybrała tam gdzie więcej a jeśli jest to w tym nowym mcu to nawet lepiej właśnie poznasz nowych ludzi zmienisz środowisko. A tamtej pokażesz ,że nie jesteś na jej zawołanie i ktoś inny też Cię doceni jako pracownika. A tamtej znów może odbić za jakiś czas i znów zrobi redukcje i będziesz na lodzie.

Gość gość
z jednej strony bym tam wróciła a z drugiej chce jej pokazać że świat się na niej nie kończy

Gość abp
Różnica w zarobkach duża. Pomyśl, jak bardzo potrzebujesz pieniędzy. Ważne jest też czy ta wyższa pensja to nie jest przypadkiem kłamstwo. Wielu pracodawców mydli oczy, żeby tylko przyciągnąć nowego pracownika.

Gość gość
z dwojga zlego wolalabym sprzedawac koldry niz mieso! Praca w miesnym brzmi strasznie i napewno jest ciezka!

Gość gość
w sklepie spożywczym stawka jest godzinowa i pracuje tyle ile ja chce albo 8h dzienie albo 12h to już zależy ode mnie ale przed podpisaniem umowy musze jej to powiedzieć

Gość gość
do jutra muszę podjąć decyzję

Gość abp
Nigdy nie pracowałam w sklepie, więc nie wiem jak to w praktyce jest po drugiej stronie lady. Wygląda na to, że chyba sama sobie odpowiedziałaś. Tak czy inaczej życzę powodzenia. Nie wiem ile masz lat, ale jeżeli 20-30 to możesz sobie poeksperymentować z pracą.

Gość gość
poszukaj pracy na zachodzie

Gość gość
mam 26 lat

Gość gość
To pracując na zachodzie jak będziesz miała 30 już będziesz miała dobre auto, a za 10 będziesz mogła myśleć o własnym domu. No chyba że wolisz klepać biedę w kraju żyjąc od wypłaty do wypłaty, to się dorobisz garba i nerwicy.

Gość gość
na zachodzie czyli dokładnie gdzie:):)

Gość gość
czyli Niemcy albo skandynawia

Gość gość
wroc i postaraj sie wyegzekwowac stare warunki. ty chcesz ale ona tez