Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy studentka

Randka z dzianym facetem

Polecane posty

Gość pomocy studentka

Hej weekend umówiłam się na randkę z dzianym facetem. On mieszka w Krakowie. Ma samochód (Audi TT) więc dla niego to nie problem. Nie wiem gdzie go zabrać? co mu pokazać? Wynajął pokój w hoteli Ibis. Nie wiem czy zostać na noc czy tylko kolacja? Nie chce go zniechęcić, bo gość ma firmę i pieniądze. Do tego mam 32 lata

Gość gość
audi TT to babskie auto i raczej dla sredniakow, a nie dzianych facetow

Gość pomocy studentka
mi się podoba:-)

Gość blachara jak nic
a on wydupczy i odjedzie :P :D

Gość pomocy studentka
Nie chodzi tylko o sex ale o faceta. Właśnie liczę na coś więcej.

Gość gość
ta, na coś więcej :D póki co to skupiłaś się na jego aucie, firmie i pieniądzach :o nedzna materialistka

Gość gość
a myślisz ze on taka drogę przejedzie zeby patrzyc ci w oczy?chodzi mu o twoja cipke tylko i wyłącznie

Gość pomocy studentka
Sex nie ukrywam że jest ważny. Jednak mam szacunek do samej siebie i nie pójdę z kimś na pierwszym spotkaniu do łóżka. Kolacja nie jest biletem do łóżka

Gość gość
Wychodzisz na paskudną materialistkę, ale nie mój cyrk, i nie moje małpy :-) Nie wiem co mu zechcesz pokazać, jeżeli nie chodzi tylko o 4-ry litery, to może "zabłyśnij" kulturą i pójdźcie do museum, galerii sztuk pięknych, na pacer do parku i wsąuchaj się w o czym on mówi. jeżeli tylko będzie używał dwóznachnych słów i wszystko będzie się kierowało na temat seksu, to od Ciebie zależy czy chcesz "zaliczyć nadzianego faceta" (albo on Ciebie) i czy takie coś Ci odpowiada. Tak czy siak, nie zapomnij się zabezpieczyć bo nie wiadomo " gdzie on swpje póro macza"ł, ani Ty.

Gość lusia75
Ale jaja. Nie zartuj! Njpierw go wogooglaj i sprawdz cz ma zone, dziewczyne... warto wiedziec. Ciekawe to twoje podejscie choc zasadne. Jezeli zainteresujesz sie jego portwelem od razu to wyczuje i bedzie tak jak bedzi chcial, zeby bylo. Szacunek nie ma nic wspolnego z seksem na pierwszej randce ale nie w hotelu!!!

Gość Studentka 43 lata
Kurfa to co Ty studiujesz w tym wieku.Analistykę?

Gość lusia75
na nauke nigdy nie jest za pozno ........... SZANUJ SIE !! Jak chce tylko bzyknac a ty nie, to po spotkaniu juz nie zadzwoni. Jezeli zadzwoni to zobaczysz co z tego bedzie a ttka specjalnie sie nie oszolomisz.

Gość gość
skoro nie jest biletem to co piszesz ze nie wiesz czy zostac na noc????nie udawaj cnotki niewydymki,imponuje ci ze ma siano a pieniazki i wygody sie przydadza co??:)dasz mu d**y