Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhfghf

gdy zostawię decyzję o sikaniu córce to sika dwa razy na dobę

Polecane posty

Gość hfhfghf

Moja córka ma 4 lata. Sika rano i wieczorem jeśli jej nie przymuszę w ciągu dnia lub nikt inny nie dopilnuje (np gdy jest w przedszkolu czy u dziadków). To chyba nie jest normalne, jak sądzicie? (Gdy skarżyłam się lekarce, to kazała zrobić badania moczu i te nic niepokojącego, zdaniem lekarki, nie wykazały.)

Gość gość
Ile pije płynów na dobę?

Gość gość
Ja też tak sikam :-) Czasem jak pije naprawdę dużo np. Z 10 herbat a kiedyś pilam zieloną jak szalona to mi się chciało częściej. Niektórzy tak mają.

Gość gość
Moja 7 letnia córka też tak ma. Przeszliśmy przez różne badania i wszystko jest ok. Po prostu tak ma

Gość justyss
MOja pięciolatka PRZEWAŻNIE tez tak sika.

Gość hfhfghf
O, dzięki! Pocieszyłyście mnie podobnymi przykładami, gdzie u waszych dzieci jest wszystko w porządku. No fakt, córka może mieć taką cechę nawet po mnie. ;) Ile pije? Niewiele, głównie gdy jej przypomnę lub akurat ma pod nosem i wówczas pojedyncze łyki.

Gość gość
lo matko, tez bym tak chciala, a nie jak ja co godzine do lazienki :D w sumie jak tak mysle, to 2letni syn tez gora trzy razy dziennie robi siku, a pije wiecej ode mnie

Gość gość
moja 4 latka ma identycznie

Gość gość
U nas pomogło podniesienie ilości przyjmowanych płynów ( początkowo syn pił ok. pół litra, był do tego niemal przymuszany) zwiększyliśmy do 1000/1200 ml skończyło się popuszczanie w dzień i sikanie w nocy.