Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Earl_Grey

Dominująca

Polecane posty

Witam, mam 22 lata jednak od bardzo dawna myślę i fantazjuje o seksie w klimatach Femdom. Nigdy tego nie próbowałem ani nawet nie dążyłem do tego było to tylko w mojej wyobraźni i fantazjach. Sam nie wiem skąd u mnie takie skłonności (może wiążą się z fetyszem kobiecych stóp) i podniecenie byciem uległym i zniewolonym. Jednak przed spełnieniem tych fantazji mam wiele obaw. Zastanawiam się czy są wśród osób czytających to forum kobiety które podobnie jak ja nie maja żadnego doświadczenia w tych klimatach jednak podnieca je to i fantazjują o dominacji. Chętnie poznam i porozmawiam (email w profilu). Nie chodzi mi tu od razu o spotakanie ale chętnie poznam kobiety mające podobne podejście i upodobania ( lub również i obawy) w tym temacie.

Gość mruczekmru
Witam Szanowna Pania-jestem do uslug.Tez bez doswiadczenia ale gdzies tam we wmnie w srodku drzemie chec calkowitego podporzadkowania sie psychicznego i fizycznego pieknej Kobiecie lub kilku Kobietom do calkowitego wykorzystania nawet w dosc brutalny sposob procz bicia jakimis pejczami i tym podobnymi.Poza tym w zasadzie podoba mi sie wszystko.....Moze sie poznamy Szanowna Pani?

Gość mruczekmru
Oczywiscie moj post jest podpieciem sie pod Earl Grey-a-za co przepraszam ale mam nadzieje ze moze odezwie sie tu wiecej dominujacych Pan.

Gość gość
Trzeba być naprawdę śmieciem żeby pozwolić babie na dominację w łóżku haha taki facet to c***a a nie facet...

A ty kim jesteś by osądzać innych. Twój największy fetysz to pewnie zmiana ręki z prawej na lewą... Daj żyć ludziom, w temacie nikt nie prosi o opinię.

Gość gość
Ja jestem taką kobieta.Mój poprzedni związek był właśnie oparty na zasadach Femdom.Z doswiadczenia wiem,że wielu meżczyzn często fantazjuje o tym,lecz jeżeli przychodzi co do czego wycofują się raczkiem.Przemyslcie to Panowie,zanim zaczniecie komuś zawracac głowę.Pozdrawiam

Przyznaje sie bez bicia he że jesli chodzi o zwiazek to nie potrafił bym tak . Nie jestem uległy w życiu codziennym to tylko taka seksualna fantazja która mam od dawna i bardzo mnie podnieca. Dlatego napisałem klimatach femdom bo jako styl życia to na pewno nie dla mnie. Również pozdrawiam :)

Gość gość
Myślę,że wszystko jest kwestią umowy.Każdy powinien jasno się okreslić na poczatku, aby uniknąć nieporozumień w przyszłości.Są faceci,których kręci całkowite podporządkowanie,również w kwestii poza łóżkowej,inni nie potrafią/nie chcą przyjąć tego jako styl zycia.Jeszcze inni chcą tylko spełnić fantazję,po której,być może nigdy tego nie powtórzą,choć wiem,że z reguły tak nie jest.Pozdrawiam

Zgadzam sią z tobą w 100% najpierw trzeba poznać siebie, swoje potrzeby i oczekiwania( zwłaszcza w takich układach). Wszystko jest kwestią umowy i zrozumienia.

Gość gość
To kobiety wola być dominowane i zniewolone

Gość Maczeta32
Witajcie kotki chętnie spotkam sie na ostre rżnięcie sado masochistyczne, małopolska.

Gość gość
Już widzę te tłumy hehe. Stary uważaj bo ci skrzynka mailowa nie poradzi. Swoja droga jednak szczerze .. powodzenia .

Gość gość
ja mam 25 lat i byłem w takim układzie z 30latką. Było bossko.

Serio? Jak sie poznaliście, to był związek czy tylko taki układ, spotkania gdzie byłes strona uległa?

Earl, uprawiałeś kiedyś wgl seks? Nie odpowiadaj na to, zadaj sobie sam pytanie, czy szukasz seksu, czy takiego przeżycia. Bo jak to ma być Twój pierwszy stosunek, to może Ci się na psychice nieźle odbić.

Gość gość
earl: to był taki układ, trwał prawie pół roku. Spotykaliśmy się raz w tygodniu czasem raz na dwa tygodnie. Ona miała faceta...

Rozumiem Piotr o co ci chodzi. Gość : ciekawy układ zastanawiam sie jak to wygladało miała jakies specjalne upodobania na czym polegała twoja rola? Co mogłes ? Oczywiscie jesli nie chcesz nie pisz

Gość gość
to był seks w klimatach femdom

Gość Ten kot co rucha
Kiedyś chciałem zobaczyc jak to jest, ale moja ex była raczej partią uległa. To musi wypływać z laski, jesteś na dobrej drodze.

Gość hikolo
spróbuj ,ciekawe ...

Jak poznam kobiete z którą oboje bedziemy czerpać z tego przyjemnosc to spróbuje na pewno.