Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on ma żonę i dzieci

Polecane posty

Gość gość

A mi dobrze z nim......

Gość gość
to masz niezły problem, na dodatek stary jak świat

Gość gość
a ty zakonnica

Gość gość
a potem bedzie płacz i zgrzytanie zębów i pytania na kaffe dlaczego nie chce odejść od żony Stuknij się w głowę

Gość gość
Dokładnie. Stuknij się i to mocno. Bo on szuka za przeproszeniem frajerki która będzie mógł jedynie bzykać i wysyłać smsy z kibla

Gość gość
A jeśli zostawi żonę i dzieci to będziesz im co miesiąc alimenty płacić.

Gość gość
No wiec właśnie, i zostanie Ci gołod***ec...Mało tego, będziesz musiała tolerować jego dzieci, które będą Ci się panoszyły po chałupie i niekoniecznie Cię lubiły, poza tym on będzie miał cały czas kontakt ze swoja byłą żoną...Kiszka trochę

Gość gość
I będzie Ci już niedługo pieprzył, ze jego żona to taka be i że z nia w ogóle nie śpi...Będą razem spędzali swieta i wszystkie inne okazje, a Tobie pozostaną ochłapy. Będziesz chciała z nim coraz więcej przebywać...narodzi się problem...Będziesz beczała w poduchę i staniesz się sfrustrowana. Sama zobaczysz jak się nie wycofasz. Schemat jest zawsze ten sam

Gość gość
jednak jestem w komfortowej sytuacji w porównaniu z niektórymi

Gość gość
Hehe:) W jakiej komfortowej sytuacji? Dlaczego jest lepsza niż u innych?

Gość gość
Ja byłam rozwódką, ale nigdy przenigdy nie wzięłabym sobie na kark rozwodnika -alimenciarza.

Gość gość
wręcz przeciwnie,kontakt z dziećmi mam b.dobry,dzieci mnie kochają,a matkę no cóż a,,,dziecko matki nie wybiera,

Gość gość
Ja tez jestem rozwódką, jestem zarejestr na portalu randkowym, i tak sobie dziś pomyślałam że raczej nie będę odp na anonse facetów którzy maja dzieci...Po co mi to szarpanie się ewentualne potem

Gość gość
tez mi się wydaje że autorka pieprzy jak 3 po 3. Tanie p********ie

Gość gość
Ja byłam, bo przed ołtarzem stanęłam z kawalerem. Gdybym jednak zakochała się w rozwodniku to żyłabym w wolnym związku i tyle.

Gość gość
nie buduj szczęścia swojego na ruinach życia czyjegoś

Gość gość
no własnie. a po co na cudze bachory bulić. taka jest prawda

Gość gość
poza tym jak ją tak okłamuje to ciebie tez będzie. to jest oczywiste. ale oczywiście on pieprzy pewnie jak to on Cię kocha, a Ty mu wierzysz oczywiście. ogarnij się w końcu

Gość gość
Znałam taką jedną, zadała się z żonatym, dzieciatym facetem, ach jaka wielka miłość, wszystkim opowiadała jak ją kocha, ze jest kobietą jego zycia i takie tam bzdety, trwało to i trwało aż się wypierdzieliło, bo zażądała zeby odszedł od żony. On oczywiscie olał ją i wtedy była masakra, bo niunia bardzo, bardzo przeżywała.

Gość gość
No właśnie, i zazwyczaj to jest koniec wielkiej miłości. Kopnij go w d**e dziewczyno...a nie jaraj się jakimś śmieciem

Gość gość
"Znałam taką jedną, zadała się z żonatym, dzieciatym facetem, ach jaka wielka miłość, wszystkim opowiadała jak ją kocha, ze jest kobietą jego zycia i takie tam bzdety, trwało to i trwało aż się wypierdzieliło, bo zażądała zeby odszedł od żony. On oczywiscie olał ją i wtedy była masakra, bo niunia bardzo, bardzo przeżywała." /////////////////// Też taką znałam, na przemian wyła i się mściła. Na koniec oszalała i w psychiatryku wylądowała. :D

Gość trelelmorele
ja byłam w takim zwiazku. Wrócił do żony. ( byłam jego taka wielka miłoscia , ze chyba nie mogł sobie poradzic z ta świadomoscia wiec wrocił do kobiety z któa jak to on mowił "przy niej nigdy nie byłem soba") heheee teraz sie z tego smieje. Ale jedno jest pewne. Napisal tu ktos , ze sie nie buduje zycia nowego na ruinach czyjegos. Byłam bardzo bardzo głupia, mialam 22 lata. On był sporo starszy ode mnie. Dziewczyny sa faceci wolni od obowiazków i bez przeszłosci.

Gość gość
Tamta też się mściła ale nie zwariowała :) chociaż ona chyba zdrowa psychicznie nie jest, jest tylko niezdiagnozowana