Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonyd

zdradziła czy minie to co teraz czuje

Polecane posty

Gość zdradzonyd

Ok 1,5 roku temu zobaczyłem u mojej dziewczyny wiadomości na gg w których pisała z jakimś kolesiem po kłótni obiecała że już się do niego nie będzie odzywać było to o tyle przykre że pisała że jest wspaniały itp on proponował spotkanie. Powiedziała wtedy że się z nim nie widziała, miało się jednak potem okazać że już się z nim spotkała. Miesiące mijały ona urwała kontakt przynajmniej tak twierdzi ale on się do niej odezwał na telefon i po wielu namowach zaprosiła go do mieszkania (wynajmuje sama mieszkanie) zrobili to potem przez ok 0,5 roku byli ze sobą on nie widział o mnie podobno a ja o nim. Przerywała ten związek kłóciła się z nim na święta. My byliśmy ze sobą wtedy ok 7 lat. Ja pracowałem 50 km od niej i przyjeżdżałem na weekend i raz w tygodniu. po dłuższej przerwie spotkała sie z nim jeszcze w styczniu (na swięta i sylwestra zerwali) i ostatni raz uprosiła się kilka razy na początku kwietnia. W sumie zrobili to niby max 10 razy. Chłopak był przekonany że ma kochającą dziewczynę i pomimo tego że określił związek jako chu**wy to mógł przypuszczać że dziewczynę ma. A my z mojego punktu widzenia szczęśliwi i zakochani razem od gimnazjum. Byłem jej pewien niesamowicie. Zerwała z nim w kwietniu po tych ostatnich spotkaniach u niej i we wrześniu 3 razy widziała się z nim on się prosił by wróciła. Dowiedziałem się przypadkiem widząc wiadomość sms której początek wyświetlił się na ekranie telefonu mojej dziewczyny. Miesiąc temu się z nią zaręczyłem :( całe otoczenie w jakim żyjemy nie wie o tym co się stało mozna powiedzieć że jesteśmy jak stare małżeństwo. Kocham ją niesamowicie ona mnie też zostawiła i czułem że chciała mi coś powiedzieć ale nie potrafiła. Nie zerwaliśmy ale czasami nie mogę sobie poradzić wpadam w dołek i wyobrażam sobie jak to robią wtedy jest strasznie. Wiem że ona mnie kocha i obiecuje mi że już nigdy nie popełni takiego błędu a ja cierpię. Czy z czasem ten ból minie i czy ona, ta której kiedyś bezgranicznie ufałem będzie wierna ?? czy w rutynie małżeństwa za 5-10-20 lat nie zrobi mi tego po raz kolejny ?

Gość gość
Ale żeś się rozpisał,olej ją zdradziła raz zdradzi i drugi!

Gość gość
jeszcze masz furtke otwarta , ja jestem zonaty od siedmiu lat , od czterech zona zdradza mnie ze swoja przyjaciolka lesba ( zreszta okropnie nieatrakcyjna) i mysli ze nie wiem . i wiem co czujesz piszac ze jestescie jak do bre stare malzenstwo . nie zostawie jej bo ja kocham i wiem ze beze mnie sobi enie poradzi. chore to ...