Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic jak dalej zyc

Polecane posty

Gość gość

Miałam romans. Trwał ponad 4 lata. Bywało różnie, raz lepiej , raz gorzej.To była moja miłość z lat młodzieńczych. Spotkaliśmy się po latach.On po rozwodzie w nowym związku, jak twierdził, z kobietą, która mu nie "do końca pasuje"mówił" bycie z kimś na siłę". Ja , w sumie szczęśliwa mężatka.Dobrze wykształcony mąż, ze swoim biznesem, dobrze zarabiający. Mamy wspaniałą córkę.On pojawił się nagle.A ja się zakochałam i kocham do dzisiaj. To co mi dał w łóżku, było najpiękniejsze, to z nim osiągnęłam niebo.Znam jego wady, wiem też nie zagwarantowałby mi tego co mąż ale serce i ciało wyje i tęskni za nim.Mąż dowiedział się o wszystkim i zaczęło się piekło w moim życiu.Chciałam odejść od męża. Wiedziałam ,że na kochanka nie mam co liczyć.Zresztą zostawił mnie.Wysłał mi dwa smsy z informacją o tym.Zostawił mnie pół roku po tym jak mój romans wykrył mąż.A ja ........no cóż tęsknie za nim, chodzę i płaczę po kontach. Ciągle o nim myślę, tęsknie ogromnie.Olał mnie, skrzywdził, a ja.....mąż jest ok, pozwolił mi zostać, dba o mnie , rozpieszcza, a ja kocham innego. Tego, co mnie nie chce, tego, który mnie porzucił w taki okropny sposób

Gość gość
ciesz się że cię chciał spowrotem wywłoko

Gość gość
Tamten cie porzucił w okropny sposób ? A Ty męża potraktowałaś jak ? jak swoje słoneczko ? :)

Gość gość
Autorko, idź na terapię. I w ogóle nie pieprz głupot tylko ogarnij się. To Ty męża skrzywdziłaś i mężulek jeszcze Cie rozpieszcza...? K***a mać, ja na jego miejscu już dawno bym Ci walizy za drzwi w**********a

Gość gość
nie rozumiem jak moze byc dalej z toba, chyba tylko dla corki.

Gość gość
jakiś zjeb ten twój mąż,dajcie spokój

Gość gość
Nie mam pojęcia mam troszkę podobną syt. Nie potrafię... Jestem w kole i nie mogę z niego wybić na prostą. Wegetacja...

Gość gość
Dlaczego faceci porzucaja kobiety z ktorymi maja bajke w lozku?

Gość gość
Bo tylko tym kobietom się wydaje ze bajka a facet ma to w d***e

Gość gość
Facetowi wszystko jedno która byle była dziura.