Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż zostawił mnie nagle dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Często czytałam jak to mężowie zdradzają i niestety mnie też to spotkało,szczegóły nie ważne,mam tylko jedno pytanie,może ktoś mądry na nie odpowie. Dlaczego zostawił mnie tak szybko?przecież tacy faceci obiecują kochance rozstanie bardzo długo,kręcą kombinują a mój nieeeee,od momentu jak się dowiedziałam to w miesiąc się spakował i poszedł do niej,kuźwa nie rozumiem.co ona ma w sobie że wybrał ją?

Gość gość
prowo

Gość gość
Musiał wcześniej kombinować odejście od ciebie,ona była jego odwagą i zapewne zakochał się jak młodzieniec ;) czasami tak to jest z facetami ,chyba lepiej że nie kręcił tylko odszedł,a jak wasze relacje wcześniejsze?

Gość gość
Nasze relacje były normalne,powiedziałabym że jak w każdej rodzinie praca,dom wspólne spacery,kolacje itp.czasem się kłóciliśmy,ale myślałam że to normalne,ogólnie dziwi mnie jego zachowanie bo on nienawidzi zdrad a tu takie coś :(

Gość gość
idź spać, na pewno byłas zła dla niego

Gość gość
Tym bardziej potwierdza się to że musiał się zakochać,a co ona miała lepszego?tak się tego nie ocenia,po prostu miała to czego szukał przez całe życie,może to być charakter,lub typ urody,a jaka jest ta jego nowa?

Gość gość
Musiałaś mu nieźle wrzucać do pieca. Co dzień durgotanie nad głową. Pretensja, że za mało kasy. Wygawor o to że siedzi i mecze ogląda z butelką piwa. Że Kowalska to ma nowe futro, a ty ciągle jak szmaciara w tych bublach z lumpeksu................. :) Przyznaj sie sama,. ile mu tak dopiekałaś. Facet został zmuszony przez ciebie do odejścia. Normalnie jak zwykle :P No to pierdziu zaczynamy znowu dzionek po bożemu.

Gość gość
musiałaś być dla niego bardzo zła. pewnie wiecznie darłaś swojego j****ego ryja a on musiał to słuchać. i odszedł

Gość gość
Bo ja wiem ,ja tego nie ocenię ....z wyglądu przeciwieństwo mnie ,charakteru nie znam bo nie miałam z nią styczności,ale jak mi mówił jest pogodna itp a że ja niby wiecznie naburmuszona,ciekawa jestem kiedy z niej ta pogoda zejdzie? DAJE IM ROK I KLAPA

Gość gość
I widzisz jak pomału heksa z ciebie wychodzi,musiałaś być wrednym ,fałszywym babsztylem on to wyczuł i s p i e r d o l i ł

Gość gość
A za rok, u nich nowy prorok. Już nie wróci do ciebie. Tam cichutko, cieplutko, seksik jak się patrzy, ze wszystkimi figurami.:P

Gość lalalalalaalala
Na pewno ładniejsza co? przyznaj to w końcu zakompleksiona dziewucho ;)

Gość gość
Ja uważam się za ładną kobietę i nie mam kompleksów wręcz przeciwnie,phi a ona czy ładniejsza,znajomi mówią że ja jestem ładniejsza i co? szczena opadła?

Gość gość
zostawił cię nagle bo nie chciał jej oszukiwać a na ciebie miał w******e po całości jak widać :D

Gość gość
kochanki, przymknąć mordy! spać!! szkołą jutro;)

Gość gość
Byłaś jego worem na spermę nic więcej ;)

Gość gość
Odezwały się, piździaki j****e

Gość gość
Śmieszni jesteście.

Gość gość
Jaki worek. Jaka sperma. Przecież ona mu ciągle odmawiała.:P

Gość gość
kochanice i p r z e r u c h a n e wory na spermę spać!!!!!!!

Gość gość
Może chciałaś się dupczyć za dużo z nim i s********ł,a może zauważyłaś że był wiecznie zmęczony i już nawet nie miał ochoty na dymanko z tobą,a oglądałaś swoje ciało w lustrze? może to jest ten powód? :D

Gość gość
Śmieszni jesteście co ma ciało do rozpadu związku?

Gość gość
Ma dużo,jeżeli wcześniej odmawiał sexu to znaczy że go nie pociągałaś,było tak?jak tak to masz odpowiedź,nie podobałaś mu się ,podobałaś mu się na początku w czasie gdy nie widzi się wad potem człowiek tak po roku zauważa wady no i wychodzi to co miało wyjść :)

Gość gość
zostawił to zostawił,żyj dalej nie gdybaj!

Gość gość
następna desperadoska

Gość nsda
mnie tez pare miesiecy temu zostawil ale ja sie tym nie przejmowalam bo za pare dni juz z innym spalam i mu obciagalam bo juz wczesniej gdy sie z nim spotykalam to z nim figlowalam i wpychac wemnie tez mu pozwalalam

Gość gość
jeszcz dostanie dobrze od niej po d***e takżę głowa do góry

Gość gość
Jak z ciałem? Masz lustro?

Gość gość
Moj facet zostawil zone po 3 tygodniach od tego jak sie pierwszy raz pocalowalismy :) Po pierwsze zakochal sie, a po drugie zona zwyczajnie nie dbala o malzenstwo. Ciosala mu ciagle kolki na glowie, byla dosc oziebla, bardzo jej zalezalo na materialnych zdobyczych. Po jednej z typowych dla niej dyskusji po prostu mial dosc i sie wyprowadzil. Teraz sa juz po rozwodzie.

Gość gość
Lubila sie na niego drzec, o wszystko go obwiniac, nawet o kazda p*****le typu zla pogoda na wakacjach i chodzila wiecznie ze skrzywiona mina. Ja mam pogodna nature.