Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż zostawił mnie nagle dlaczego

Polecane posty

Gość gość
Jak bylas typwa zrzedliwa baba, czepiajaca sie o wszystko to sie mu dziw. Powiem szczerze, ze ja na miejscu faceta dlugo bym nie wytrzymala z taka baba i pogonilabym na 3 wiatry. A najlepsze sa te ktore z dupa siedza w domu, a wymagania maja zeby maz na nie tyral, a dla nich wiecznie za malo. Do niczego sie takie baby nie nadaja, sa zwyklymi pasozytami. Jego kochanka jest zapewne kobieta z ambicjami usmiechnieta zadbana, ktorej skarpetki rzucone na podloge nie przeszkadzaja.

Gość gość
Ciebie zostawil dla innej a ta inna tez zostawi , jeszcze dla innej. Nie masz czego zalowac , on nie jest tego wart, A te wszystkie co czepiaja sie zonatych , kiedys dostana taka nauczke od losu ze ciezko bedzie im sie pozbierac.

Gość gość
nie układało sie wam to cie facet zostawił, widocznie z ta druga jest szczesliwy

Gość gość
haha z ta druga jest szczesliwy tylko ciekawe jak dlugo ? az pojawi sie nastepna ?

Gość gość
mnie tez w lecie zostawil a ja zaraz sciaglam innego dobrego mojego znajomego i do dzisiaj posuwa mnie jak zwariowany bo tak go podniecam jak sie rozbiore

Gość gość
Pewnie Twoj maz ma kryzys wieku sredniego i za kilka m-cy obudzi sie z reka w nocniku. Randkowanie, to nie zycie w dwojke na codzien. Poprostu szukal odmiany i napatoczyla sie jakas i teraz widzi wszystko przez rozowe okulary. Niepowazny dziciak zamiast ratowac malzenstwo, zachowuje sie jak gowniarz. Z drugiej strony niech idzie do niej - zadna strata i sa siebie warci.

Gość gość
To nie jest takie proste drogie panie. Czasem okazuje sie po slubie ze ludzie sa nieodobrani, kloca sie itd. Po co sie meczyc?

Gość gość
Tak, ale to nie ten wyjatkowy przypadek:D standardzik, starszawy facet z kryzysem wieku chce jeszcze raz zaszalac i odciagnac sie od zycia codziennego;) "Nasze relacje były normalne,powiedziałabym że jak w każdej rodzinie praca,dom wspólne spacery,kolacje"

Gość gość
wiele zwiazków z kochankami staje sie trwałych,biora slub i sa szczesliwi

Gość gość
gość Jak bylas typwa zrzedliwa baba, czepiajaca sie o wszystko to sie mu dziw. Powiem szczerze, ze ja na miejscu faceta dlugo bym nie wytrzymala z taka baba i pogonilabym na 3 wiatry. A najlepsze sa te ktore z d**a siedza w domu, a wymagania maja zeby maz na nie tyral, a dla nich wiecznie za malo. Do niczego sie takie baby nie nadaja, sa zwyklymi pasozytami. Jego kochanka jest zapewne kobieta z ambicjami usmiechnieta zadbana, ktorej skarpetki rzucone na podloge nie przeszkadzaja. ******************************************* nie dość, że jesteś j***ną fladrą to dodatkowo właśnie takim pasożytem, żerującym na cudzej rodzinie. dno i patologia.