Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur pyta

Czy ona się boi czy jest zamknięta w sobie

Polecane posty

Gość Artur pyta

Jest pewna dziewczyna. Piękna naprawdę, była modelką, figura cudowna itd. młoda (21lat), piękne długie do pasa włosy, białe zęby, świetnie ubrana. ALE jest bardzo... dziwna. Jej intrygujące mnie zachowanie polega na tym, że nie chętnie mówi o sobie, jest cicha, woli słuchać, czasem głęboko i długo patrzy mi w oczy a później jakby nigdy nic patrzy gdzie indziej. Gdy się do niej zbliżam ona zawsze się odchyla, tak jakby uciekała. Zakłada ręce na klatce piersiowej (postawa niby obronna) krzyżuje nogi. Tak jakby chciała się sama obronić ale nie wiem przed czym, przeciez jej nic nie zrobię i kolejna kwestia, gdy ją dotknę, niby przypadkiem ona od razu odskakuje, zabiera ręce nogi, część ciała w którą ją dotknąłem. Czy z nią wszystko dobrze?

Gość gość
introwertyczka,nie dotykaj jej dopóki nie zachęci Cie sama

Gość Artur pyta
dlaczego?

Gość Artur pyta
pomóżcie mi ludzie jak ją oswoić, o co jej chodzi, zależy mi na niej ..........

Gość gość
O nic jej nie chodzi... nie musi być MEGA otwartą

Gość gość
Może jej się narzucasz.

Gość gość
Ja też taka jestem, stąd powiem, że nie będzie łatwo. Fakt, że się z Tobą spotyka świadczy o tym, że jej zależy tylko ma problem to okazać. Najlepiej będzie jeśli nie będziesz na nią napierać, naciskać, bo poczuje się jeszcze bardziej onieśmielona i zacznie się zamykać, uciekać. Najlepiej daj jej taką własną przestrzeń i jej nie naruszaj, żadnych g***townych ruchów. Jeśli będzie czuła się swobodnie i miała poczucie dystansu ( w sensie, że nie zaczniesz się do niej lepić) to się otworzy. Skup się przede wszystkim na rozmowach z nią, a dopiero później jak się otworzy weź się za aspekt cielesny. Żadnych g***townych ruchów, uznaj i zachowuj się jakby jej zachowanie było naturalne i normalne ( bo dla niej jest!). Czas i duużo rozmów, a się otworzy i poczuje swobodniej. Nie każdy musi być wyuzdaną panienką, która wskoczy Ci na kolana w lateksowej miniówie.

Gość gość
Czy ona czasem nie była ofiarą jakiejś napaści seksualnej?

Gość Artur pyta
nie mam pojęcia a i kolejna kwestia ja się z nią nie spotykam "w cztery oczy" widuje my się na zajęciach na których jestem wykładowcą.

Gość gość
Musisz być dla niej bardzo bardzo cierpliwy...Nic na szybko. Aż się oswoi

Gość gość
Radzę nie dotykac swoich słuchaczy panie wykładowco, bo zostaniesz oskarzony o molestowanie seksualne

Gość gość
yyy co to za zwyczaj dotykac swoje studentki. jakby to bylo takie naturalne. Jest piekna to bedzie dawac Ci sie dotykac, dla starego, wez sie opamietaj. moze sie usmiecha by miec dobre oceny

Gość gość
jak wykladowca (sa takie typy, np ty) stoi zbyt blisko mnie, za ramie poklepie to NORMALNE ze sie odsuwam od razu. chore. ;/ i zadnych problemow z relacjami miedzyludzkimi nie mam, zdiagnozowalabym twoje zachowanie za problem. fuu przestan ja dotykac

Gość gość
molestujesz studentke , zgłosze to na policje

Gość gość
patrzy na ciebie bo wykładasz moze ma swojego chłopa dlatego ucieka przed twoim molestowaniem

Gość gość
z nią wszystko dobrze ale z tobą nie jest dobrze

Gość gość
po prostu nie jest zainteresowana:D

Gość Artur pyta
ale ja nie jestem typowym wykładowcą, uczę studentów na kursach i nie jestm stary, jestem po 30.

Gość gość
fakt , typowym wykladowcą nie jestes bo molestujesz studentke

Gość someone like you
Może kogoś zanteresuje i odpowie: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5750622 zapraszam wszystkich! Bardo dziękuję z góry:)

Gość Artur pyta
przecież ja jej nie molestuje, chcę się do niej zbliżyć, ona na początku też pokazała inicjatywę. Napisała mi wiad na fecebook odnoście grafiku kursu. Napisała na facebooku, nie na maila służbowego i też się gapiła i czasem uśmiechała

Gość Artur pyta
up

Gość gość
Nie mowi o sobie: introwertyczka. Skoro lubi z Toba spedzac czas, tzn ze jej w jakims stopniu zalezy. Patrzy Ci w oczy a pozniej w dal... brzmi troche jak pewien stopien autyzmu. Albo, po prostu nie jest zainteresowana dalszym rozwojem wydarzen. Wiem, ze na 100% lepiej na taka osobe uwazac. Mialem dziewczyne, ktorej kiedys tam nie przytulilem. Niby wszystko bylo ok. Pozniej mi wygarnela "myslalam, ze juz mnie nie lubisz". Takie osoby spodziewaja sie, ze bedziesz czytac im w myslach. To ze odsuwa sie fizycznie... albo nie chce nic wiecej albo nie ma zaufania. Jestem facetem i... szczerze, cenie sobie swoja sfere "intymna", nie lubie jak nieznajomi stoja za blisko mnie a juz bardziej jak nieznajoma dziewczyna wskakuje mi na kolana - tez odepchne, nawet jak jestem zainteresowany. Po prostu nie lubie obcego dotyku.