Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pogadam z kims normalnym

Polecane posty

Gość onatezdziswdomu1
Chyba ich to po prostu bawi,biedni frustraci..

Gość onatezdziswdomu1
W tym wieku panienką?Malo prawdopodobne. Jestem w związku.

Gość onatezdziswdomu11
chyba sobie nie porozmawiamy,tylko sie pośmiejemy. Na dodatek ktoś zaniebieścił mój drugi nick

ale tu się nie ma co dziwić młodzieży,bo to wcale nie musi być młodzież. Pamiętam temat w którym poważne żony i babcie pisały że sobie takie jaja robią

08:55, nie obrażaj mnie, nie mam dzieci więc skąd opinia, że jestem rozpłodowy, równie dobrze mogę napisać o Tobie, że jesteś r u ch a cz i nie miej mi tego za złe, bo jeśli czytasz nasze wypowiedzi to znaczy, że kręcą Cię takie tematy.

święta,świętami. To czas na odpoczynek. Już od kilku lat wolimy spędzić spokojnie w domu. Takie wyjazdy to są zbyt męczące. Człowiek wracał bardziej zmęczony niż przed świętami.

onatezdziswdomu11- w jakim wieku? Ja mam chrześniaka, 2 lata, syn starszego brata, mam jeszcze jednego, ale obaj mieszkają poza granicami naszego państwa. Rzadko się widujemy, bo bracia od 4 lat są w Stanach. W grę wchodzą tylko święta.

09:05, nie porównuj mnie do księży, to nie temat o chrześcijaństwie i o tym co powinienem mieć a czego nie. Mam nadzieje, że Bóg uchronił Cię od dzielenia mojego cierpienia i obdarzył hojnie potomstwem:) Ja mam czas:)

odpowiem ci o tych igraszkach. Gdybym lubił takie igraszki poszedł bym do jakiegoś zakonu,a nie rodzinę zakładał