Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie od rozstania facet zapomina

Polecane posty

Gość gość

Zakładając, że traktował związek poważnie i to dziewczyna zerwała. Ile czasu musi minąć nim przestanie tęsknić i rozmyślać o byłej?

Gość gość
Wkładasz wszystkich facetów do jednego worka i traktujesz ich jak maszyny. Jeden facet zapomni od razu, inny nie zapomni nigdy. Co za głupie pytanie!

Gość gość
Wiadomo, że każdy potraktuje sprawę inaczej, ale chciałabym poznać opinie kilku facetów by mieć jako takie pojęcie.

Gość gość
tez jestem ciekawa ;) mogliby napisac panowie ktorzy maja takiebzwiazki za soba gdzie w ktorych dziewczyna zerwala..

Gość gość
Nigdy nie przypuszczałem ze tak bd. sie zachowywał jak mnie zostawi.. Bylismy razem 4lata.. Wyglądam na bad boy-a ale strasznie to przeżylem STRASZNIE. Wbrew sobie zerwałem z nią kontakt.. Po 6 miesiącach od rozstania poznalem nową wspaniała dziewczyne i mi przeszło ;) Dopiero teraz zdalem sobie sprawe jaki ja glupi bylem bedąc z eks.. Czasem o niej myśle ale już nie jestem zły tylko mi jej szkoda. Próbowała ze mną znaleść kontakt i dawała do zrozumienia ze chce wrócić a ja ją olałem ;) NIGDY W ŻYCIU BYM DO NIEJ NIE WRÓCIŁ

Gość gość
mozna wiedziec co jej zrobiles ze cie zostawila? pewnie jej nie szanowales dlatego odeszla.. prawda?