Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy test ciazowy moze się mylic

Polecane posty

Gość gość

Staram się z mężem o drugie dziecko. Okres spóźnie mi się już 4 dni, jednak testy ciążowe wykazują brak ciąży. Mam wszystkie takie objawy jakbym była w ciąży , odczuwam mdłości i zawroty głowy, pobolewają mnie jajniki. Pierwszy test robiłam tydzień po owulacji, wyszedł negatywny. Drugi test robiłam w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny, po czasie jednak gdy miałam go wyrzucić była blada druga kreska, jednak na ulotce pisało że nie należy odczytywać wyniku po czasie bo w teście zachodzą cały czas reakcję chemiczne i może dać błędny wynik. Dziś znowu robiłam test ciążowy i znów wynik negatywny. Zrobiłam też test z krwi na bete ale na wynik muszę poczekać parę dni. Nie rozumiem dlaczego skoro nie jestem w ciąży to nie mam okresu skoro zawsze miałam regularnie a przecież współżyłam z mężem w dni płodne to powinnam być w ciąży.

Gość gość
To jest za wczesnie zeby test coś wykazał a tym bardziej żebyś odczuwala jakieś objawy to psychika ci działa i pewnie dlatego narazie okresu brak

Gość gość
Jeżeli nie mam okresu a współżyłam w dniu owulacji to moim zdaniem powinna to być ciąża. Jednak dlaczego testy jej nie wykazują choć robiłam w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
Bo jest za wcześnie test wykazuje 6dniowa ciążę ale nie liczy się tego 6dni od wspolzycia

Gość gość
ale ja współżyłam 18 w dzień owulacji wyliczony z kalkulatora płodności więc test powinien już wykazać ciążę

Gość gość
kalkulatorem to możesz policzyć ile na zakupy Ci zostało, a dni płodne się obserwuje