Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co uwazacie na temat takie zachowania faceta

Polecane posty

Gość gość

ja: czy mozesz isc porabac drewna na zime do komorki,zeby cala komorka byla bo zima idzie on: a ty nie mozesz isc? ja; to kobita ma isc zapiepszac a facet w domu? on; a czemu nie?!

Gość gość
Co jak co, ale drewnem zajmuje sie facet. Ja czasem, jak jestem pierwsza w domu to napale. Ale kiedy facet jest w domu i ja bym miała iść po drewno to jego wysłalabym do kuchni żeby zrobił obiad ;)

Gość gość
wzielabym siekiere i rozwalilabym mu (w zaleznosci, co w tym momencie by robil): telewizor, kompa, komorke sporo rzeczy umiem zrobic, ale nie rabalabym drzewa, jesli jasnie pan w domu na d***e siedzi

Gość gość
napalic kazdy moze, chodzilo o porabanie wiecej drewna, by juz pozniej nie lazic i nie rabac , tylko by bylo już na zaś, np cala komorka, bo po co pozniej ma rabac, jak moze na raz i wiecej, ALE DLANIEGO TO NORMALNE,

Gość gość
masakra!faceci to straszni egoisci!sama mam takiego!mimo ze jestem w ciazy to nie raz czeka az skoncze wieszac pranie zebym mu poszla kanapeczke zrobic!albo siedze bo mnie brzuch boli a on ma pretensje ze czegos nie zrobilam;/

Gość gość
napalic kazdy moze, chodzilo o porabanie wiecej drewna, by juz pozniej nie lazic i nie rabac , tylko by bylo już na zaś, np cala komorka, bo po co pozniej ma rabac, jak moze na raz i wiecej, ALE DLANIEGO TO NORMALNE, on i obiad ? chyba zart, o to mi chodzi ze drewno, robienie czy zajmowanie sie popsutym autem, noszenie ziemniakow ze strychu to raczej rola faceta, ja tak mysle.

Gość gość
ech

Gość gość
No właśnie o tym mówie, że ja moge napalić ale nic więcej. Jak przyjechało drewno to mąż przez tydzień po pracy rąbał i układał w drewutni. Wiem, że dla faceta robienie obiadu to czarna magia - mój uważa, że nie ma sensu stac 2 godziny w kuchni skoro je się 5 minut, i nawet jak mnie nie ma w domu to woli kanapki niż wczesniej przyhotowany obiad który trzeba tylko podgrzać. Faceci........ eh..............

Gość gość
przynajmniej nie robil ci wymowek i porabal drewno jak przystaje na faceta

"gość masakra!faceci to straszni egoisci!sama mam takiego!mimo ze jestem w ciazy to nie raz czeka az skoncze wieszac pranie zebym mu poszla kanapeczke zrobic!albo siedze bo mnie brzuch boli a on ma pretensje ze czegos nie zrobilam;/ " Wypraszam sobie. To, że TY wybrałaś sobie takiego faceta nie znaczy, że wszyscy tacy są. Bardzo się dziwię, że zdecydowałaś się zrobić dziecko z kimś takim. Ale to TWOJE życie i TWÓJ facet i TY takiego wybrałaś. Szczerze? To świadczy nawet gorzej o Tobie, niż o nim :)

Gość gość
Ja bym powiedziala OK. I wziela mu cos porabala:D np cos co lubi :D no co nie znam sie :P wpadlo pod siekiere samo :P widac lepiej wychodzi mi siedzenie przed tv i ogladanie seriali :P:P:P

Gość gość
pewnie to jakiś wieśniak, który widział jak mamusia przez całe życie wyręcza tatusia na gospodarce

Gość gość
nie wiesniak, rozbita rodzina

Gość gość
Ja w sumie nie mam serca zaganiać męża do kuchni, bo On robi wiele innych rzeczy - no a że nie gotuje to nie koniec swiata :) Mąż pracuje ostatnio prawie codziennie, nawet niedziel nie ma wolnych. No ale jak tego potrzebuje to zajmie się córką czy odkurzy dom. No ale jeśli chodzi o drewno to jest typowo męska praca - więc musisz tego swojego naprostować! I to szybko!