Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy się spotkać z facetem

Polecane posty

Gość gość

Hej. Przez jakieś pół roku pisałam z facetem przez internet. On nie proponował spotkania więc zaklasyfikowałam go jako kolege do pogodania z nudów. Jednak jakiś czas temu zaczął sugerować że by można się w końcu spotkać. Ja wykręcałam się dosyć długo ale w końcu się umówiliśmy na konkretny dzień. I teraz nie wiem czy jest sens się spotkać, może lepiej zostawić to tak jak było. Mam wątpliwości i ochotę to odwołać :/

Gość gość
jeśli masz wątpliwości to się z nim nie spotykaj lub ewentualnie umówcie się w miejscu publicznym gdzieś i nie wsiadaj z nim do samochodu. Pamiętaj nic na siłę

Gość gość
spotkaj się, jak Ci się nie spodoba, to tylko raz

Gość gość
nie no, nie wygląda na morderce-g****iciela, tak czy inaczej umówiliśmy się w publicznym miejscu. Mam wątpliwości bo nie wiem w jakim celu to spotkanie, czy on ma mnie za koleżankę czy kogo. Poza tym myślę że przez te pół roku wyobraziliśmy sobie siebie nawzajem jakoś inaczej i nastąpi tylko nikomu niepotrzebne rozczarowanie.

Gość gość
pewnie jakis r****cz, ktory rownoczesnie kreci z wieloma kobietami:o jeslibz mu zalezalo na czyms wiecej niz seksie dawno bys juz to odczula

Gość gość
też mam takie podejrzenia, że może tak być. Chyba to odwołam:/

Gość gość
kurde, sama już nie wiem.