Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tootsiee

używacie kremu pod oczy od kiedy i ile lat macie

Polecane posty

Gość tootsiee

ja używałam przynajmniej od 17, 18 r. ż., zwykły lekkki nawilżający pod oczy, nie że pzreciwzmarszczkowy, do twarzy tez nawilż., jesli smaruje buźke to przeciez i pod oczy, tam skóra jest cienka i wrażliwa A wy??? smarujecie? od kiedy? w jakim wieku jestescie?

Gość gość
od 20 roku chyba, a mam teraz 34 ;) ale wiele moich kolezanek nei uzywa, tak jakby krem był zarezerwowany dla pomarszczonych babc, a nie do zwykłej pielęgnacji

Gość gość
używam tylko na noc pod oczy, mam 28 lat

Gość Ale to już było
Nie używam zadnych kremów, no.... może czasami Nivea.Twrza mam gładką jak niemowlęcia pupa.Żadnej zmarszczki.

Gość gość
teraz tak...ale o skóre trzeba dbac od zawsze, póxniej w wieku 70 lat jak bedziesz miała zmarchy - nagle krem cie nie odmłodzi :)

Gość gość
ja mam 26 lat i używam jedynie kremu dla niemowląt Bambino od kilku lat. I od tamtej pory blizny potrądzikowe zniknęły, zmarszczek brak, skóra gładka miękka i napięta :))

Gość to ja od Bambino
moja babcia ma 76 lat, całe zycie uzywała kremu Nivea i do dziś nie ma żadnej zmarszczki poza mimicznymi. Każdy jej pyta jak to robi że nadal ma skóre jak niemowlę... Kiedyś jakas babka na ulicy aż ją zaczepiła :)) Ja uzywam Bambino bo ma cynk i własnie na blizny czyni cuda :))

Gość gość
mam 30 lat, pod oczy krem stosuje tak od 20-22 roku, nie mam zadnych zmarszczek na razie

Gość gość
Mam 30 lat,odkad pamietam uzywam roznych kremow nawilzajacych a pod oczy tlustych.Od okolo roku stosuje pod oczy olej arganowy-jest kapitalny.zmarszczek jeszcze nie mam ;)

Gość Mam swoje lata
Nie mam żadnej zmarszczki mimo 69 lat, używam krem Nivea i też nie zawsze.Ładna cerę zawdzięczam tłustej cerze?

Gość gość
a ja mam krem ktory robie sama,mam 56 lat i nikt nie da mi wiecej jak 45:) dalam znajomym i sa zachwycone,ale patentu nie zdradze.

Gość gość
to spier.dalaj

Gość gość
mam 37 lat i nie uzywam, uzywam tylko kremu nawilzajacego tez pod oczy i jest ok :)

Gość gość
Od 20 sporadycznie, od 25 r ż staram się systematycznie, jeszcze nie przeciwzmarszczkowy, ale póki co delikatny (aktualnie z ZIAJI, kosztuje niedużo )

Gość cziiiiiika
mam 89 lat i mam tylko kilka zmarszczek na dupince :) na twarzy nic a nic, dzieki kremowi niveła

Gość gość
HE HE zdradz patent:)

Gość BUHAJ_ROZPŁODOWY
taaaa wszystkie młode i piękne chyba jak nałożycie tapetę wstawcie zdjęcia jak jesteście takie super buhahaha śmiać mi sie chce wstawcie dla udowodnienia zdjęcie oka zobaczymy czy nie ma zmarszczek.

Gość BUHAJ_ROZPŁODOWY
dajcie te pomysły gwiazdą z hollywood widocznie kremy nivea i ziaja za 5 zł mają działanie odmładzające buhahaha, ale wy dziewczyny jesteście naiwne i same siebie oszukujecie.

Gość gość
BUHAJ_ROZPŁODOWY x x po wpisie widac ze masz rozum miedy nogami:D nik juz niepotrzebny:D:D:D

Gość gość
mam 93 lata i jedną zmarszczke na kolanie :) a tak to ciało 18nastki :D Wszystko oczywiście dzieki kremowi nivea, polecam

Gość BUHAJ_ROZPŁODOWY
jesteście żałosne produkcja kolagenu w organiźmie po 25 roku życia stopniowo spada, a więc i elastycznośc skóry skoro takie jestescie z******te to wstawcie foty napisać każdy idiota sobie może

Gość gość
na kafeterii niczego nie można się dowiedzieć zawsze jakieś głupie wpisy