Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własnybiznes

Własny Biznes pomocy

Polecane posty

Gość własnybiznes

Witam. Chciałabym założyć własną działalność (salon fryzjerski) może w przyszłości również kosmetyczny. ukończyłam 3 letnią szkołe w tym zawodzie. Mam dyplomy, czeladnika jak i europass ,byłąm na praktykach w salonie fryz w Anglii. niestety póżnirj zaczęłam zaoczną szkołę (liceum uzupełniające) miałam 2 lata przerwy. Załuje ,ze od razu nie założyłąm włąsnego biznesu, proponowano mi to w urzedzie pracy. teraz nie jestem tam zarejestrowana, siedze w domu :( marzy mi sie własny salon , ale po ponad 2 latach przerwy, obawiam sie jak sobie poradze :( a ze stazem jest cieżko u nas. jak myślicie?? uda mi sie czy mam dać spokój ?? jestem w kropce. mam wątpliwości. prosze o wasze rady

Gość własnybiznes
???????????

Gość mmddddd
spróbuj tez są dofinansowania bodajze 18 tys

Gość gość
idź nawet na bezpłatne praktyki do salonu, odśwież wiedzę. Zarejestruj się w UP i ubiegaj się o dofinansowanie

Gość własnybiznes
taaak tylko ja jestem z małej miejscowości. salon chciałabym mieć w mieście, ale teraz tak za darmo to nie bardzo by mi pasowało jeździć,tym bardziej ,ze nie jest blisko. na miejscu to co innego. Fakt mam klientów w domu ale to nie to samo co w salonie! . Wole na staż ale niestety nie ma ofert!;/ do UP napewno sie zarejestruje.Dziękuje

Gość gość
obsługuj Klientki w domu, zbieraj jak najwiecej Klientek i odkładaj kase na salon, w tym czasie szukaj lokalu - pamietaj że nie musi być w centrum, lepiej tańszy ale blisko parking na samochody, idz do urzedu i dowiedz się o dofinansowaniu, jak jesteś dobra na pewno Ci się uda tymbardziej jak będziesz miała wierne Klientki