Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxkasia94

Czy on mnie zdradza

Polecane posty

Gość xxkasia94

Mój chłopak bardzo często wychodzi z domu mówiąc że jedzie do kolegi chodź jak dzwonię do niego nawet nie odbiera tel. Była u nas taka sytuacja że miał jechać do kolegi na wódkę lecz ten kolega przyjechał do nas wieczorem zapytaniem czy mój chłopak jest w domu i czy dziś wogle ma zamiar do niego przyjechać. Gdy wrócił do domu i pytałam go gdzie był to bronił się że u kolegi ale innego. Ostatnio nie wylogowal się ze skypa zadzwoniła do niego jakaś dziewczyna nie odbierałam ale później przeczytałam jego wiadomości od niej,wysyłali sobie buziaki i umawiali się na kawę chodź była też wiadomość o jakieś nie zapomnianej nocy. Gdy dzwoni mu tel to wychodzi z pokoju i zawsze mówi że to kolega.. Jak ostatnio chciałam sprawdzić godzinę na jego tel zareagowal bardzo g***townie wyrwał mi go i zaczol na mnie krzyczeć.Czy on może mnie zdradzić?? Jak myślicie??

Gość gość
nie może tylko już to zrobił :D

Gość gość
mam nadzieję, że takie idiotki nie żyją w Polsce

Gość gość
Każdy facet prędzej czy później zdradza. Nie miej złudzeń. Sama zostałam zdradzona, kolejny o tym wiedział, wiedział jak zostałam zraniona w poprzednim związku. Po 8 latach małżeństwa nie wytrzymał i tak czy siak zdradził. Jestem w kolejnym związku i wiem, że prędzej czy później to nastąpi już się nie angażuję. Faceci to palanty. Ale bez nich też się żyć nie da:o

Gość xxkasia94
No niestety on żyje w Polsce

Gość xxkasia94
Ja p*****le współczuję ci.. Więc muszę go zostawić, ale co ja zrobię sama i dotego w ciąży :'(

Gość gość
Zadjesz retoryczne pytanie! Przecież to proste jak drut że facet Cie zdradza i olewa! Po co uszczęśliwiasz się na siłę? Kopnij go w d u p e niech nie gra w gumki.Zacznij się szanować!

Gość xxkasia94
Bo go kocham i do tego będę miała znim dziecko.. Myślałam że źle odczytuje te wszystkie zdarzenia ale już teraz wiem że odczytuje je bardzo dobrze. I nie ma sensu dalej tego ciągnąć