Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna chyba mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zauważyłem u mojej dziewczyny dziwna wiadomość od jakiegoś Krzyska jej zdaniem to kuzyn. Napisał do niej wiadomość typu "czy ona wie i buziaczek" na końcu oczywiście ona odp mu że "nie wie i ma nie wysyłać do niej buziakow" czy ona może mnie zdradzać?? Czy jestem przerażliwiony??

Gość gość
Czy ona wie? Nawet nie umiesz napisać prowo debilu

Gość gość
zdradza taki sms to objaw zdrady jak jeszcze nie fiz., to emocjonalnej

Gość gość
Taka wiadomosc nic nie znaczy,a zreszta do tego jeszcze sama napisala,ze ma jej nie wysylac buziakow

Gość gość
No właśnie tym bardziej, jak napisała, że ma nie wysyłać buziaczków, to ja bym się zastanowiła. Piszę z pozycji dziewczyny. Nie pisz do mnie buziaczków, bo jak mój chłop się zorientuje to będzie prze*****e, np.

Gość gość
Może i masz rację. Ale wcześniej były tam wiadomości od niego typu hej co tam ale ona mu nie odp nawet wtym czasie kiedy nie bylo mnie w domu. Już sam nie wiem co mam robić. Boję się że ona może mnie zdradzać teraz mi na złość bo szczerze mówiąc ja ja 2lata temu zdradzilem i ona mi to wybaczyla

Gość gość
Ona chyba na głowę upadła wyłączając ci. Powinna cię zostawić i mnie cię w d***e

Gość gość
na bank zdradza, pisza poprostu szyfrem aby ktos sie nie zorientował tak samo robiłam kiedys:P