Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam22m

Dwa pytania o kosmetyki

Polecane posty

Gość pytam22m

Hej pomóżcie: 1. Jak zrobić dobrą i wyraźną kreskę pod okiem? Wypróbowałam już parę kredek do oczu (raczej z tych tańszych typu Wibo) i niestety każda była słaba. Po godzinie kreski już prawie nie widać a wszystko zbiera się w kącikach oczu. Podajcie firmę tych, które polecacie. 2. Szukam także szamponu do włosów normalnych, niefarbowanych, ale takiego który przyciemnia kolor włosów. Kilka lat temu był taki szampon (nie pamiętam nazwy), ale jeden rozjaśniał a drugi przyciemniał. Hm Schauma być może? Ale głowy nie dam. Nie jest z dodatkiem farby czy czegoś, tylko taki zwykły. Ostatnio go szukałam i nie mogłam znaleźć. Z góry dzięki za pomoc.

Gość gość
to te szampony z rumiankiem dla włosów blond. Ściema :D

Gość pytam22m
Tzn. ja do włosów blond nie używałam. Ale ten do ciemnych miał taką lekko brązową konsystencję i byłam z niego nawet zadowolona. Tyle, że to było dawno i nie zdziwiłabym się jakby już go nie było. Ale szukam substytutu :)

Gość gość
To był szampon z timotei :) Możesz sprobowac szamponu z Venity do wlosow braz

Gość gość
a kredkę to polecam z avonu taką niby żelową shock się nazywa chyba :) Ja się nią codziennie maluję i moje kreski są tak samo ciemne wieczorem jak rano :) No i tania jest

Gość pytam22m
Ok dzięki wypróbuję :)

Gość gość
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=40724 o tą dokłądnie chodzi :) Teraz widzę, że tam jest napisane, że 23zł ale ja ją kupowałam parę razy już i zawsze była w promocji na 10zł, więc obstawiam, że w przynajmniej raz na 3 katalogi jest w takiej promocji :D

Gość gość
Ona non stop jest w promocji ;) Tylko ze np w najnowszym katalogu jej nie ma... Wiec moze juz nie wychodzi? Ale fakt jest dobra :) Tylko ciezko sie temperuje ze wzgledu na to, ze jest zelowa :P

Gość gość
Polecam ją wsadzić na 10minut do lodówki przed temperowaniem :)

Gość gość
Dzięki, spróbuję :)