Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karuzela tiny love ktora wybrac

Polecane posty

Gość gość

ma ktos z was te karuzele ? warto kupic ? dajcie znac prosze

hej, rowniez zastanawialam sie ale nad fisher price, taką grającą z pilotem i wyświetlanymi animacjami, ale podobno dzieci lubią zykłe karuzele, bez dodatkow,więc nie pakuj w to 250 zł bo szkoda kasy

Gość gość
poczytaj opinie o tej karuzeli fisher price, kazdy ja odradza m.in za to, ze ciezko sie ja mocuje etc

Gość gość
ja mam wyspe marzen, corka uwielbiala.miski na karuzeliz fishera - nie zwracala na nie uwagi.

Gość gość
Szczerze to karuzela to zbedny wydatek ale to tylo moje zdanie

Gość gość
dal mine karuzela tiny love to byl strzal w dziesiatke! gra 20min, ma pilot,a zwierzaki sie kreca, swiatelka moga migac. dziecko spokojnie rano przez godzine (3 razy wlaczalalam) przysypialo badz patrzylo, a my mielismy godzine dluzej spania. sluzyla nam dlugo, dziecko juz siedzialo, chcialo zwierzaki zrywac, wciaz ja lubilo. ja dostalam w prezencie, ale bym dala za nia 250zl. u nas sie super sprawdzila.

Gość gość
potwierdzam opinię wyżej. Wyspa marzeń super karuzela. Niestety córcia zaczęła wstawać i karuzela była bliska końca :D i czas się było pożegnać. Teraz jakoś tak pusto bo oprócz funkcji, którą spełniała to ładnie ozdabiała pokój i łóżeczko swoimi żywymi kolorami. Spokojnie mogłam wziąć rano prysznic a mała była zajęta i zachwycona. Także kupuj bo warto!

Gość gość
U mnie również taka karuzela się sprawdziła, mialam fisher price. Fajną funkcją jest odłączany projektor, wtedy kiedy dziecko zacznie już siadać i łapać za zwierzaki można zostawić sam projektor - mój Synek to uwielbiał, teraz jest już starszy i kupiliśmy mu coś z podobną funkcją - taką obracaną kule, na suficie i na ścianach pływają rybki - niezastąpiony usypiacz :D