Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaret 26

E papieros

Polecane posty

Gość Margaret 26

Witam planuje zakup e papierosa nie drogiego, do 100zł i we wszystkich sklepikach z tym jest po 99zł jeden, ale u mnie w kolpolterze w cenie 99zł są dwa jak myślicie czy te 2 e-papierosy się opłacają co może być z nimi nie tak że tylko tyle kosztują. proszę o odpowiedzi

Gość epalaczkaztarnowa
Hej, na co dzień pracuję jako sprzedawca w sklepie z elektronicznymi papierosami, także mogę coś doradzić. Na pewno nie warto kusić się na najtańsze modele z allegro - to wyrzucone pieniądze na towar, z którego na pewno nie będziesz zadowolona. Ciężko jest dostać coś w dobrej jakości do 100 zł. Mając taki budżet postawiłbym na ten model: Basic ze sklepu liquidowo.pl (mają teraz bardzo dobrą cenę) Jest sprawdzony i porządny. Ma dobrą baterię, do której potem spokojnie dokupisz sobie (jeśli kiedyś będziesz chciała) inne akcesoria. Jest to standardowe rozwiązanie, stosuje go bardzo wiele osób, będziesz zadowolona.

Gość gość
mam ale nie uzywam uzywalam ale stwierdzilam ze to jest do doopy no i jest

Gość iw_woncik
Najważniejsze - nie kupuj e-fajek no name, najlepiej znane marki, ponadto sprawdzone. Możesz kupić np tzw jednorazówkę (ja kupiłam taką na mylime.pl) i po wypaleniu kupiłam e-fajkę i olejki:)