Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka ta Siwiec jest brzydka

Polecane posty

Gość Staszek sp0d monopolowego
Fotomontaż

Gość gość
sam jesteś fotomontaż :D Tak wyglądała w lecie na basenie, więc trudno żeby miała tapetę :P

Gość gość
Mam inne zdanie na ten temat :) Jest mnóstwo kobiet na tym świecie którym do pięt nie dorastam ale Siwiec nie jest jedną z nich. Przynajmniej jeśli chodzi o Siwiec bez makijażu :D

Gość gość
no i o co ci chodzi autorko? Piękna jest, nawet naturalna powiedziałbym że piękniejsza, znacznie piękniejsza niż w tapecie cudowne białe ząbki, pełne usta a'la angelina jolie (tak tak, zaraz powiecie, że nabotoksowane - hu... mnie to obchodzi) przepiękne urocze oczka :) odwalcie się HEJTERKI od niej

Gość gość
bez przesady, wcale nie jest brzydka, uważam, że nawet ładna, fakt, że dużo w niej sztuczności ale jak kogoś na to stać to czemu nie

Gość gość
Aha, jak stwierdzę, że ktoś jest brzydki to jestem hejterką? :D Założe się w takim razie, że tu prawie sami hejterzy, hejterzy sąsiadki, hejterzy listonosza, hejterzy koleżanki z pracy czy hejterzy nielubianego wujka :D

Gość gość
Siwiec nawet na tym zdjęciu jest Piękna, ale ty oczywiście musisz na nią pojechać, by wyleczyć swoje frustracje i kompleksy...

Ludzie dla was wszystko to hejter, hejterskie itd. Używacie nagminie tego słowa ostatnio, nie mając zielonego pojęcia, co ono znaczy. Nawet ja nie wiem co to znaczy. Walnijcie się w dekle hejterzy :d🖐️

Gość gość
a ty bambino obleśny gruby samotny frustracie na bezrobociu siedzący 24/7 na kafe lepiej się wcale nie wypowiadaj...

Nas twoje zdanie zazdrosna autorko nie interesuje. Mi i wielu facetom podoba się Natalia siwiec i twoje żałosne wpisy tego nie zmienią. Nie kobiecie oceniać, czy inna kobieta jest ładna. Nie jesteś obiektywna.

Gość gość
Zresztą uroda to rzecz gustu, mi uroda Siwcowej nie podchodzi kompletnie, chyba mam takie prawo? Skoro mówię, że jest brzydka to tylko moja opinia. Niektórzy Angelinę Jolie uważają za paszteta a inni za najpiękniejszą kobietę na świecie i co z tego? Niektórzy mnie uważają za ładną a inni pewnie za szpetną. Ktoś kto lubi subtelne, delikatne, eteryczne blondynki też pewnie uzna, że Siwiec najurodziwsza nie jest. A Wy się rzucacie jakbym Wam obrażała własną matkę :D

gość a ty bambino obleśny gruby samotny frustracie na bezrobociu siedzący 24/7 na kafe lepiej się wcale nie wypowiadaj... - Ooo, zdesperowana frustratka :D Pewnie też hejterka :P🖐️

Gość gość
Stary, ocena urody to zawsze rzecz subiektywna :) Tak jak subiektywna będzie ocena czy kaszanka jest smaczna. Jest wiele kobiet, które uważam za piękne i może trochę zazdroszczę im urody. Każda człowiek ma zapewne jakąś grupę osów, które uważa za przecudowne ale chyba się nie spodziewasz, że dla wszystkich to będą dokładnie te same osoby?

Gość gość
I co mnie obchodzi, że podoba się Tobie i wielu facetom Natalia Siwiec? To mi się nie może niepodobać? I co mnie obchodzi kto Ci się podoba i w jakim celu miałabym chcieć to zmienić? :D Może Ci się podobać nawet Hanna Gronkiewicz-Waltz a mnie to nieszczególnie obejdzie :P Założyłam taki głupawy temat bo mi się nudzi a właśnie się natknęłam na to zdjęcie a wszyscy tacy oburzeni, że masakra :D

Gość Staszek sp0d monopolowego
Oczywiście, że fotomontaż :O Tutaj prawdziwa fota pięknej Natalii bez grama makijażu :classic_cool: cdn5.se.smcloud.net/t/photos/t/235429/siwiec_1_16860142.jpg ból d**y? :classic_cool:

Gość gość
Ale tępa jest ta autorka, Boziu...! jeśli już ci się tak bardzo nie podoba to zachowaj to dla siebie głupia krowo a nie tematy zakładasz! o gustach sie nie dyskutuje debilko Może załóż 1000 tematów a w każdym innym obwieścisz że: Jaka ta Foremniak jest brzydka Jaka ta Cichopek jest brzydka Jaka ta Doda jest brzydka Jaka ta Farna jest brzydka itd itp żałosne...

Gość gość
Nie tłumaczę się tylko nie rozumiem tego oburzenia :D Jakby ktoś założył temat "Natalie Portman to paszczur" to ostatnie co by mi przyszło do głowy to odpisywać "Ty zazdrosna żałosna brzydulo, Natalie jest piękna do pięt jej nie dorastasz 😠 " :D

Gość gość
nawet adriana lima bez makijazu wyglada gorzej niz siwiec...wszystkie te sexbomby bez ''oprawki'' sa paskudne, bez mejkapa to emma watson natalie portman itd ale to..? koszmar

Wstaw swoje foto, to się na luzie pośmiejemy. Przecież nie boisz się krytyki. Fajnie jest kogoś oceniać i oczerniać, prawda? :D🖐️

Gość gość
Nie "bez grama makijażu" tylko z makijażem "no makeup" :P I na pozowanej fotce. Ja się osobiście nie zaliczam do tego grona ale miałam koleżankę która na zdjęciach wychodziła jak niezła laska a na żywo to całkiem inna historia :D

Gość gość
Adriana Lima też mi się nie podoba :P Z Victoria's Secret jest taka jedna ładniutka blondynka ale nie wiem jak się nazywa :D

Gość gość
tto zdjecie na zasadzie ''samojebki'' co ktores z was wrzucilo sie nie liczy, ta z basenu jest z zaskoczenia a samojebki robi sie tak ze robisz 100 ujec i wybierasz najlepsze wszyscy o tym wiedza haha, nawte ja jestem w stanie zrobic fote na ktorej wyjde jak modelka VS a w rzeczywistosci jestem krzywy ryj

Gość gość
dlaczego oczerniać? Bo twierdzę, że jest brzydka? Ty pewnie nigdy o żadnej kobiecie nie powiedziałeś, że jest brzydka, co? Oprócz mnie ale mnie to można bo jestem anonimowa i nie wiesz jak wyglądam :D

Gość gość
moja dobra kolezanka serio w ogole sie nie maluje a wyglada jak oo jezu...wielkie oczy piekne usta...rzeklabym ze nawet w makijazu jej gorzej :P a Siwiec...nie no nie da sie patrzec. juz Pietrasinka wyglada o niebo lepiej BEZ, widzialam na ktoryms filmiku na YT