Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onnnatka

czy zakupy przez internet są rzeczywiście tańsze

Polecane posty

Co kupujecie przez internet? Czy korzystacie jedynie z platformy allegro, czy dokonujecie zakupów także w innych sklepach internetowych? Czy rzeczywiście za pośrednictwem sieci można kupić taniej przedmioty?

Gość gość
robię zakupy przez net, ale dlatego bo to wygodne i gdy czegoś nie mogę dostać w sklepie- ostatnio np. duży czerwony szalik i czapka(skórzana)- obleciałam gliwice (więc niemałe miasto) i nie było podobnie książki- w antykwariatach internetowych wina kupuje mąż, nie wiem na jakiej stronie, ale kupuje po 12 butelek i na pewno jest jakaś promocja- ale to też z wygody a nie z oszczędności odkąd allegro zmieniło "szatę" nie mam ochoty tam kupować, bo się obraziłam za ich arogancję i lekceważenie użytkowników

Gość gość
zjazd z tą reklamą

Gość gość
Owszem, jest taniej. Ja kupuje produkty budowlane w takich sklepach jak np. ehak24.pl i widzę różnice w cenie i to dużą.

Gość Hanna W
Ja trochę uzależniłam się od zakupów internetowych :P Nie dlatego, że jest taniej, chodzi mi raczej o większy wybór i przedmioty, których bym nie kupiła w sklepie stacjonarnym z taką łatwością. Lubie zwłaszcza kupować tak płyty i książki, których w Polsce nie uświadczysz (na ebayu), wyjątkową biżuterię (na www.bizutik.pl i w pakamerze) no i przy malutkim dziecku bardzo wygodne są spożywcze zakupy, alma wtedy super się sprawdza. Ogólnie internet ułatwia mi życie :)