Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie nienawidzą kochanek

Polecane posty

Gość gość

przecież kochanka = kochać kochanka = mistress, paramour = mistrzyni kochanka = amante = lover, mistress, paramour, flame, swain Kochanka w każdym języku oznacza mistrzynie, kochanie, płomień, namiętność Żone się posuwa a kochanke kocha...

Gość gość
Bo jest atrakcyjniejsza a kazdy tepy ciul powtarza to po swojej glupiej zonie bo wie ze o kochance moze sobie pomarzyc. Niektore prymitywy myla tez kochanke z d****a.

Gość gość
błędnie myślisz to żone sie kocha a kochanke posuwa, czyli jest na odwrot

Gość gość
Kochanka = ropad rodziny. Cierpi żona, cierpią dzieci...

Gość gość
haha chyba coś ci szare komórki we łbie się poprzestawiały żonę się kocha a kochankę posuwa

Gość gość
zona to tez kochanka tylko tyle ze zdradzona. a druga kochanka to kokurencja dla zony ludzie nie lubia zdrady Z reszta facet to kochanek kochanki Czy ludzie lubia kochankow?

Gość gość
Na mnie nie robi wrazenia ze cierpi jakas zona, bardzo dobrze. Im wiecej cierpi tym lepiej, mogla kochac swojego meza a nie cisnac na slub jak sie mu znudzila

Gość gość
Poza tym wybaczcie mi ,ale jestem lekko uposledzona umyslowo i zakladam masowo tematy o moim kochanku ,ktory jest wspanialym po prostu czlowiekiem ,a jego zona to glupia zdzira ,z ktora spedza swieta i wakacje ,a mnie posuwa w dupcie jak mu sie nudzi :)

Gość gość
to dlaczego kochanka się zwie kochanką ?

Gość gość
chyba ty to zdzira nie żona, coś szare komórki szwankuja i nie odróżniasz fałszu od prawdy

Gość gość
Kochanka zwie sie kochanka poniewaz rymuje sie r****nka tak moi drodzy wysnulam swoje z******te wnioski na podstawie mojego cudownego zwiazku z cudownym czyims mezem :)

każdy orze jak możeusmiech.gif' a że niektórzy tylko d**ą potrafią orać ? cóż :D

Gość gość
A ja nie lubie zon ,kazda mi przypomina robota z malym rozumkiem

Gość gość
To dlatego poniewaz bardzo malo szarych komorek posiadam :( za to dupcie mam fajna i moj kochanek kocha mnie za to i co lyso Wam? :)

za to dupcie mam fajna i moj kochanek kocha mnie za to i co lyso Wam? usmiech." Ten sprzęt szybko się zużywa , więc natychmiastowa wymiana lub używanie innej w międzyczasie , jak najbardziej wskazane i praktykowane .:D

Gość kochanka Macka B
Ja tez jestem kochanka slynnego i uznanego kucharza i gownopisarza Maciejki no i dzis nie bedzie wesolo bo on planuje ugniatac kiszona kapuste moimi smierdzacymi nogyma ,a ja mam grzybice i nie wiem czy sie na mnie nie obrazi za brak pomocy (w koncu on wierzy w zwiazki partnerskie i kazdy kisi polowe kapusty) no i co ja mam robic ?Poradzcie :(

Gość gość
Proste , bo pomiedzy kochankami jest uczucie. Przeciez zona wybaczy zdrade z panienka z agencji a kochanki juz nie

Gość kochanka Macka B
uczucie do mojego kochanka jest tak silne ,ze czasem popuszczaja mi zwieracze.

Gość gość
tak, pomiędzy kochankami jest ogniste uczucie a z małżonką(kiem) uczucie rodzinne

Gość kochanka Macka B
Tak mowisz imperia? Dobra to nic mu nie wspomne niech sie cieszy chlopina ,a w razie plesniawek zwale wine na sloiki Trudzi ;) Tak racja uczucie jest tak ogniste miedzy nami ze czasem nawet lekko posmierduje siarka..

Pleśniawki wyeliminujesz przecierając jęzor Maciora pieluszką zmoczoną jego własnym moczem :o:D

Gość kochanka Macka B
Oj droga Imperio ,coz ja bym bez Ciebie uczynila (tak sie u nas mowi ,po kujawsku ;) Mysle, ze problemu z pieluszka nasaczona nie bedzie bo przyznam sie Wam ,ze Macius czasem popuszcza w majty i zeby nie bylo wstydu dla jego reputacji intelygentnego przedstawiciela bez klasy wyzszej, dosylam mu pampersy ,az Natalia jest zazdrosna, ha ;)