Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie cxy to po badaniu pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Proszę o wypowiedź kobiety które miały podobnie bo martwie się bardzo i podkresla,m odraxu ze do szpitala wybiore się jeśli do wieczoru nie przejdzie. Jestem w 32 tyg mam skrocona szyjke i rozwarcie na opuszek palca. Wczoraj bylamu gin i mnie badal musial dwa palce wlozyc i zbadac szyjke dosc mocno bolalo. A dzis zauwazylam na papierze sluz podbarwiony krwia takimi rozowymi plamami. Czop tochyba nie jest bo nie jest tyo taka galaretka tylko zwykly sluz i nie ma tego bardxo duzxo. Cxy to moze btc od badania?

Gość gość
Pewnie tak. ale czemu tak cię badał jeśli szyjka jest skrócona a ty masz jeszcze tyle czasu do porodu?

Gość gość
Twierdził ze musi zbadac i zawsze było to delikatne albo tylko USG dopochwowe.a wczoraj mówił ze musi SPR bo USG może być niedokładne i tak malo delikatnie to zrobił ze AZ bolalo. I dzis to plamienie ja juz swiruje ze poród się zaczyna. A szyjke od 20 tyg mialam 18 mm teraz jest 11 wiec chcialabym chociaz ze 2-3 tyg wytrzymać jeszcze

Gość gość
Miała też po badaniu w końcówce ciąży, też się przeraziłam, po kilku godzinach mi przeszło. Ale czy to samo co u ciebie, to nie wiem . Jak cie to niepokoi to zadzwoń do lekarza dyżurnego w szpitalu, to ci powie czy masz od razu przyjechać , czy obserwować. Przecież masz prawo nie wiedzieć. A po co się będziesz stresować.

Gość gość
To plamienie zauwazylam dziś około 13 i raz na papierze bylsluz z krwią do tedjpory jest trochę na wkładce ale juz nie krew bardziej taki brązowy śluz. Mam nadzieje ze przejdzie. Brzuch mnie nie boli skurczy nie mam ale i tak przerażona jeste,m

Gość gość
mi szyjka skróciła się trzy tygodnie przed porodem i miałam raz w tygodniu wizytę u ginekologa, to też nie dość, że badał mnie, że strasznie bolało to po każdej wizycie plamiłam przez parę godzin. . . Tylko, że mnie uprzedzał, że właśnie po tym sprawdzaniu szyjki może wystąpić "brudzenie". Ale normalnie pamiętam to jak dzisiaj, że prawie całe rękawiczki miał od krwi tak fest badał :( tyran normalnie. . .

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi trochę sobie uspokoilam. Leze cały dzień i chyba się poprawiło krwi nie ma tylko delikatna plamka brązowa na wkładce.Ja ta szyjke mam co dwa tyg badana a teraz dziecko mi głowa naciska i wczoraj jak te palce włożył to AZ podskoczylam na fotelu tak zabolalo.Mam nadzieje ze przejdzie a dzidxia posiedzi chociaż do 34 tyg