Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnagnida

Topic dla bezgranicznie samotnych i nieszczesliwych oraz przegranych

Polecane posty

Gość gość
samobójstwo nie bo można i sc rzekomo do piekła a nie chce tego sprawdzac teraz wole pogrążac się w czarnej rozpaczy i życ a właściwie wegetowac może zaopiekuje się mną ktoś

Gość gość
ja tez jestem na przegranej pozycji,mam 35 lat..tkwie w nieudanym malzenstwie,w Polsce stracilam prace z dnia na dzień, wyjechałam za granice i jestem sprzataczka..a maz zapier.....na budowie..dzieci brak..juz raczej nic dobrego mnie nie spotka.a były plany i wielkie nadzieje.

Gość gość
:(

tez bym chciala pracowac za granica ale sama nie pojade bo jestem niesmiala i jak to nazwac do granic mozliwosci,z kims nie pojade bo nie mam nikogo,

Ja jestem przegrywem. Jestem samotna, ale nie czuję się nieszczęśliwa. Pogodziłam się ze swoim losem i cieszę si z tego co mam. Inni mają gorzej. Chodzę na zajęcia grupowe, taka psychoterapia. Z początku było ciężko, ale teraz jest okej. Czuję się prawie zawsze swobodnie, poznałam fajne osoby.

Gość gość
mnie nie chcą do fizycznej roboty :-(

Gość gość
tośmy se pogadali .......:-O

Gość wasza ziomówa
ja czasem myslalam o samobójstwie,ale nie mam na tyle odwagi eby sie zabijac .a Ty ?

Gość gość
ja też nie mam zresztą może się nie udac i będziesz warzywem czyli jeszcze gorzej niż teraz

Gość wasza ziomówa
czuje sie naprawde beznadziejnie,inni maja chociaz jakies rodzinki i mezusiów ,a ja cały czas tkwie w marnym punkcie i nie zanosi sie aby bylo lepiej .nawet nieumiem sie zakochac .

Gość ewaa1213
witam w klubie

powiesic sie boje,zyl podciac tez,do broni palnej nie mam dostepu,kiedys nazarlamsie naprawde silnych tabletek ale tylko wirowalo mi w glowie serce walilo i sie pozygalam.co mi zostaje?czarna rozpacz

Gość gość
to witam w grupie czarnej rozpaczy ..właśnie tu jestem staram sie zmienic życie jakoś tam ale jestem realistą i widze co sie dzieje a i sie starzeje

Gość gość
.............i jeszcze mi sie ząb ułamał z przodu a nie stac mnie na dentyste :-O boje się jape otworzyc jak szukam roboty :D

Gość wasza ziomówa
najgorszy jesy brak znajomych -tak to by czlowiek wyszedl z domu i nie myslal o tym wszystkim a tak jestem sama (4 sciany ) 9 dolek psychiczny -masakra ! czuje sie podle !

Gość gość
Ja przegrywam, pracy nie mam mam fobię społeczną, która utrudnia mi funkcjonowanie i szukanie pracy od miłosci już niczego nie oczekuje jestem DDA mam 0 poczucie własnej wartości i wiary w siebie jestem mega hiperwrazliwa, bardzo łatwo doprowadzic mnie do płaczu moja rodzian to furiaci, brat to kawał bydlaka przewlekle boli mnie ciało (kończyny, serce, głowa) mam słabe zęby i non stop myśle tylko o tym ze moge je wczesnie stracic mam poczatki osteoporozy a mam 26 lat nie umie walczyc o swoje co w konsekwencji znaczy tyle ze plują na mnie a ja m,owie, ze deszcz pada smutne to wszystko :(

Gość ewaa1213
zgadzam sie.. jak ktos nie ma znajomych to nawet nie ma co zrobic ze soba przez caly dzien. tylko siedzi i rozmysla..

Gość gość
znajomi najczęściej mają prace a po południu mają zajęcie z dziecmi lub też ciebie jako bezrobotnego nie stac by się z nimi umówic na kawe więc nie przeceniałbym tej znajomości:D

Gość gość
czarnagnida-masz gg?

Gość wasza ziomówa
ja często wyje do poduszki !

mialam ale usunęłam,moge jeszcze raz zainstalowac ale po co,znowu sie skonczy tak ze nie bedzie wiadomo o czym pisac:(

wiecie co mam 12 lat mlodsza siostre patrze jak matka o nia dba lata po lekarzach kupuje ciuchy odrabia z nia lekcje,jezu mnie tylko gnoiła,biła,wyżywala sie na mnie,wyzywala,jak bylam chora miala to w d***e,pozwalala zeby ojczym mnie bil,przez nia czuje sie gównem nie czlowiekiem

Gość gość
moje 45097868

Gość wasza ziomówa
najgorsza jest ta bezradnosc wobec tej beznadziejnosci !

nie poszlam na studia bo nie wyobrazalam sobie wyjechac i robic cos samodzielnie skoro mi wpojono ze jestem gownem ktore sie do niczego nie nadaje,nie umiem budowac relacji z ludzmi,kiedy pojawil sie ktos kto mi sie podobał umial mnie omamic bo bylam niesamowicie glodna milosci,wykorzystal mnie i zabral mi wszystko co mialam,moge pisac wiele przykladow krzywd ktore mi zrobiono,nie chce zyc naprawde