Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY CHCIAL WROCIC DO WAS BYLY KTORY WAS ZOSTAWIL

Polecane posty

Gość gość
To ja powyżej pisałam posta.Powiedział mi,że nie jest szczęśliwy ze mną,że mnie już nie kocha i nie pokocha nigdy,że jak mnie poznał lepiej,to zaczął dostrzegać moje wady i nie potrafi zaakceptować mojego sposobu myślenia,postępowania itd. Był honorowy,bo mieszkaliśmy jeszcze jakiś czas wspólnie i spaliśmy razem i nie próbował nic robić,mimo,że jak się przyznał miał na mnie ochotę.Był moim przyjacielem nawet jak mnie zostawił.Dlatego dużo nad sobą pracowałam bo chciałam udowodnić sobie i jemu też ,że tak naprawdę jestem inna ,że chcę być inna.Zmieniłam się,ewoulowałam i zaczęłam być szczęśliwa sama ze sobą ,a wtedy on zakochał się we mnie po raz drugi ;)

Gość gość
mój mąż chce do mnie wrócić ale po rozwodzie naszym, chce sie rozwieść ze mną po czym zacząć od nowa

Gość gość
do mnie wrocil, powod oczywisty nie kocham cie nie widze cie w roli zony, i tak nie bylismy 3.5 miesiaca ze sboa mimo kontaktu sporaycnego jak i lozkowego, stwierdzil ze nie umie beze mnie zyc! :) i od 7 lat jestesmy malzenstwem, drugie dziecko w drodze :P

Gość gość
U mnie dziwna sprawa, bylo naprawde super, nagle sie rozjechalo z jego winy, nie mamy kontaktu od prawie 2 tygodni. Jeśli sie pojawi spowrotem to dam znac, nie ufam mu juz, ale też ciekawa jestem czy to tak juz na 100%